Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Missandei szerint szívettépő lesz a Trónok Harca vége

2018. augusztus 17. 14:11 - Dzsudibí

 nathalie-emmanuel-4k-5k-dq.jpg

Nathalie Emmauel, a Missandei-t játszó színésznő nyilatkozott a napokban a Trónok Harca utolsó, várva várt évadával kapcsolatban, és bár nyilvánvalóan sok újat nem árulhatott el, különben a sorozat készítői azonnal felgyújtják és sárkányokkal etetik meg, azonban mondandója így is sokat sejtet a közelgő végről. Emmanuel szerint az eddigi 7 évad során szép lassan épül fel a karakterek és sorsok egészen kusza, egymást sokszor keresztező hálója, és a legtöbb szereplő jelen állás szerint még arra vár, hogy beteljesítse végzetét, és megtalálja végső helyét a történetben. 

"There are so many characters and stories that haven't found their conclusion. So, this season is going to be incredibly satisfying for people. It is going to be incredibly exciting and heartbreaking."

Persze azokon a földönkívüli, furcsa élőlényeken kívül, akik esetleg egyetlen részt sem láttak a Trónok Harcából nem nagy meglepetés, hogy benne van a pakliban, hogy az utolsó hat rész végét nem minden szereplő fogja megérni, én személy szerint habzó szájjal bontottam pezsgőt minden egyes alkalommal, amikor valakit kinyírtak, mert a tököm tele van már azokkal a sorozatokkal és filmekkel, ahol egy percig nem kell aggódnom, amikor a főszereplő egy atombombán lovagolva ciános martinit kortyolgat, miközben vérszomjas T-Rex hibridek közelednek a horizonton, és egy tébolyult seriff is a nyomában van Cujo-n lovagolva, mert ugye úgyis túléli valahogy. És habár az elmúlt évadok kicsit engedékenyebben bántak a főszereplőkkel (lásd még Jaime fél kézzel kiúszik a vízből teljes páncélzatban, PERSZE), én őszintén hiszem és remélem, hogy az utolsó évad visszatér a gyökerekhez, és nem győzzük majd törölgetni a takonnyal kevert könnycseppeket az arcunkról. 

Emmanuel annyit elárult még, hogy az utolsó évad forgatása sokkal tovább tartott, mint az eddigiek, annak ellenére, hogy mindössze hat részből fog állni, és hogy a stáb tagjai egytől egyig mindent beleadtak, hogy az utolsó évad felejthetetlen legyen minden rajongó számára.

Címkék: hbo trónok harca
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása