Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Herschel feje valahol Los Angelesben van

2018. augusztus 17. 17:00 - sixx

mv5bowjhzmezmmetyzg2yi00mwi0ltljmtutntlhodbkymi0zmuxxkeyxkfqcgdeqxvymjqwmdg0ng_v1_sy1000_cr0_0_1503_1000_al.jpg

A The Walking Dead forgatásán járva John Sanders melóját irigyeltem leginkább: bent ül egy hűvös irodában, és kellékeket tervez, készíttet el, és próbál ki, amikkel majd a sorozat szereplő fogják irtani a zombikat, vagy akár egymást, ugye ezt soha nem lehet tudni előre. Sanders olyan sorozatokon kezdte a pályafutását, mint a Miami Vice, majd a szakmát kitanulva a filmiparban dolgozott, ötven filmben is, hol művészeti rendezőként, hol a kellékrészleg főnökeként. Emmy-díjas reklámokba is bedolgozott, de most minden percét lefoglalja a The Walking Dead című zombis sorozat. A kellékraktárban beszélgettem vele, még 2014-ben, az ötödik évad forgatásán. Itt egy rövid részlet., a többi az Indexen.

Jézusom, az ott Judith a polcon?

Igen, Rick kislánya, akiből eleve kettő van, ikrekkel dolgoznak a forgatáson, de előfordul, hogy a jelenet veszélyes, futni kell az erdőben ilyesmi, és ilyenkor ezeket a babákat hurcolja Carl, Rick, vagy éppen akinél a gyereknek kell lennie.

Annyira azért nem élethű.

Az lehet, de mégsem vette eszre a sorozatban, hogy mikor volt hamis a baba, nem igaz?

A teljes interjú itt olvasható.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása