Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hatalmas változások várhatóak a Westworld harmadik évadában

2018. augusztus 16. 11:00 - Dzsudibí

westworld-kibeszelo.jpg

A Westworld második évada, kiváltképp a záróepizód megválaszolt ugyan jó pár eddig felmerült kérdést, de legalább kétszer annyit hagyott nyitva a következő évadra. Az alkotó házaspár, Jonathan Nolan és Lisa Joy egy riportban meséltek arról, hogy mi várható a harmadik évadban, és kivételesen - az ilyen és ehhez hasonló interjúkkal ellentétben - egészen sok értékelhető választ adtak, a rajongók legnagyobb örömére. Az HBO sorozata, mely 21 Emmy-díj jelölást kapott, júniusban ott ért véget, hogy Dolores, Bernard és Charlotte (akiről még nem tudjuk, ki "költözött" a testébe) végül megszöknek a parkból, hogy Bunkóhoz és Vészhez hasonlóan meghódítsák a világot.

Az interjúból például kiderült, hogy azt már jó előre eldöntötték, Charlotte testét ki örökölte, ami egyébként azért izgalmas, mert Tessa Thompson nekem eddig nagyon bejött, és kíváncsian várom, hogy milyen változásokon fog átesni a jövőben, milyen karakter jutott neki osztályrészül. De kifejtették azt is, hogy a show különlegessége számukra abban rejlik, hogy robotokkal "dolgoznak", nem emberekkel. Persze az eddigi két évad éppen azt feszegeti, hogy mennyi hasonlatosság rejlik a robotokban és emberekben, és mi az a határ, ha egyáltalán létezik ilyen, amelyet meg lehet húzni a két faj között, de óriási különbség, ahogyan a halálra és halandóságra tekintenek a robotok, hiszen életük során több százszor, ezerszer leszúrták/felnyársalták/fültövön lőtték már őket, és a gigamega szervereknek köszönhetően test nélkül is képesek továbbörökíteni tudatukat, így számukra a hosszútávon tervezés egészen mást jelent, mint a megújulásra egyelőre kevésbé képes emberi faj számára. Mindenesetre, az alkotópáros hatalmas változásokat ígért a harmadik évadra, ami annak fényében nem meglepő, hogy mostantól valószínűleg sokkal több idpt fogunk eltölteni az emberek világában, mint a parkban.

 

Címkék: hbo westworld
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása