Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Már elérhető a Trónok Harca hivatalos scriptje

2018. augusztus 15. 11:00 - Dzsudibí

viserion-in-beyond-the-wall.jpg

Nagy nap a mai azoknak a GOT rajongóknak, akik az utolsó előtti évad vége óta sem tudtak egyetlen éjszakát sem tisztességesen végigaludni, mert olyan kérdések foglalkoztatták őket, hogy akkor most Viserion pontosan mivé vált, vajon jeget hány-e tűz helyett, vagy hogy hogyan tudták kihúzni a jeges tó fenekéről (ki kötötte rá a láncokat???). A hetedik évad befejező részének hivatalos scriptje ugyanis mostantól elérhető az Emmy oldalán, és a fenti kérdések majdnem mindegyikére választ kapunk (nem, a láncokra sajnos nem), sőt még jó pár dolog kiderül a leiratból. 

Például az, hogy Viserion hivatalos faji besorolása szerint ice dragon, és jég helyett kék tüzet okád (milyen ronda szó ez az okád leírva). Persze a geek közösség ennél a pontnál egy emberként szisszent fel, hogy dehát az IGAZI jégsárkányok jégből vannak, de úgy tűnik, ezt az HBO leszarta. Az viszont valóban érdekes, és elég sok kérdést felvet a maradék 6 résszel kapcsolatban, hogyha az Éjkirály nem csak az élőket, és friss hullákat, de például a jeges vízben jó ideje pácolódó holtakat is zombivá tud transzformálni, akkor hol a tényleges határ a serege nagyságát illetően. Az én személyes kedvencem egyébként Jon és Dany nagy romantikus egymásra találásának szívbemarkolóan érzelmes leirata:

"Dany and Jon, making love. Jon is on top."

Illetve a másik, az a pillanat, amikor Dany közli mindenkivel, hogy együtt megy Jonnal északra hajóval (vagyis igen Jon, megdughatsz majd a kabinomban), Jorah the Mormont gondolatai:

"Jorah nods in deference. But he’s not smiling at all. Fucking punkass little shitburger stole my khaleesi!"

LOL.

A teljes script itt tekinthető meg.

Címkék: trónok harca
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása