Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Arpaio nem is akar blowjobot Trumptól

2018. augusztus 13. 17:16 - Dzsudibí

who-is-america-episode-4-joe-arpaio-000.jpg

Nagy port kavart a Who is America? Joe Arpaio, Maricopa volt megyei sheriffel készített interjúja, mely után Arpaio elismerte, hogy szörnyű tévedés áldozata lett. Pontosabban tévedések egész sorozatának áldozata, melyet most természetesen utólag meg is magyarázott egyenként, szép sorjában, pont mint Bauer a bizonyítványát.

Arpaio elmondta, hogy azzal hívták fel, hogy az interjú egy olyan műsorhoz készül, mely bemutatja a leghíresebb 20 embert az USA-ban, és a legkevésbé sem volt számára gyanús, hogy ő bekerült ebbe a válogatásba. Elmesélte, hogy az interjút egy raktárszerű létesítményben vették fel, ahol nem volt külön öltöző, illetve hogy a raktárban fel volt állítva egy nagy kivetítő, ahol folyamatosan jelezték, hány ember csatlakozott már a közvetítéshez.  Amikor látta, hogy a kivetítő szerint több mint 2 millióan, akkor már biztos volt benne, hogy a riporter igen népszerű lehet Finnországban (Cohen finn celebritásnak adta ki magát az Arpaio interjú során). Persze ezek még semmit nem magyaráznak azon kívül, hogy Arpaio egy nárcisztikus barom, akit annyira elvakított egy lapos TV meg egy mondvacsinált toplista, hogy fingja nem volt milyen rendezvényen vesz részt, de szerencsére külön kitért a kellemetlenebb részekre is.

Ezek szerint, amikor Cohen a golden shower-ről kérdezte, ő azt gondolta, hogy úgy érti, hogy a Trumpnak minden bizonnyal van arany a fürdőszobájában. A handjob is remek magyarázatot kapott: Arpaio magyarázata szerint akkor ő a hand és a job szavak együttes használatából arra következtetett, hogy a bevándorlók jönnek, és a kis koszos migráns kezeikkel elveszik a munkát.  És akkor kéremalássan elérkeztünk a blowjobhoz, és aki nem hisz Arpaio magyarázatának, az szégyellje magát mélységesen, mert szar ember. Merthogy Arpaio már nem mai gyerek, és a nem mai fülével ő nem hallotta a blow előtagot, csak annyit, hogy job, és ezek után joggal mondhatta, hogy persze hogy örömmel fogadna bármilyen munkát a mélyen tisztelt elnök úrtól. Arpaio egyúttal kihívta Cohent, hogy készítsen vele újabb interjút, álruha  nélkül, küzdjenek meg, mint férfi a férfival, mert azt úgysem meri, Cohen meg erre valahol elégedetten csettintett a nyelvével, hogy challenge accepted te öreg gyökérpálca.

"Hát kérem szépen, először is: ez még nem végleges bizonyítvány - ez csak afféle lenyomat, amit ideiglenesen kiosztottak nekem. Hogy ma van a féléves bizonyítvány-nap, az nem jelent semmit. A többiek tényleg kikapták a bizonyítványt, de az enyémet föl kellett küldeni a minisztériumba, mivel tévedések derültek ki, amiket sürgősen orvosolni kell. Igen. Különben a bizonyítvány-ellenőrző és kiegészítő konferencia foglalkozni fog az esettel, tanfelügyelői középülésen. Az osztályfőnök úr, mikor ideadta nekem a bizonyítványt, beszédet tartott: kicsit zavarban volt, és tiszteltette a papát. Kérlek, kedves Bauer, mondta, légy szíves, közöld szüleiddel, miszerint sajnálatos tévedés történt bizonyítványoddal, hibás tételek csúsztak bele. A bélyeghatósági szabályrendelet szerint, sajnos, így is ki kell adni a bizonyítványt, de kérnelek kell, kedves Bauer, közöld a szülővel, miszerint ez csak olyan okirat, aminek az adatai nem jelentenek semmit. Kérd meg kedves szüleidet, ne haragudjanak ezért a tévedésért, az igazi bizonyítványt csakhamar kiállítjuk - egyelőre kéretem őket, hogy írják alá ezt, mert az összes iratokat átküldtük a rendőrségre, ahol a nyomozás miatt szükség van erre az aláírásra; de hangsúlyozd kérlek, hogy ez csak formaság. A főkapitány személyesen átírt a fiumei tengerészeti gimnáziumba, derítenék ki, hogy került bele a bizonyítványomba történelemből ez a... ez a... szám, ami ugyancsak egy közönséges szám, azt jelenti, hogy négyszer feleltem történelemből - de esetleges félreértésekre ad alkalmat."

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása