Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A zombik csak a hátteret adják a drámához

2018. augusztus 10. 17:00 - sixx

7640579_0b468edac93fcc86be00e66099b6b022_x.jpg

Gale Anne Hurd most éppen a The Walking Dead című sorozat munkálatainak egyik irányítója, de korábban olyan filmeket csinált, mint a Terminátor 1-2-3, az Aliens, A mélység titka vagy az Armageddon. Volt James Cameron és Brian de Palma felesége is, az angol Arsenal feltétlen rajongója, nem egy forgatási fotón kedvenc csapata mezét viseli. 2014-ben kétszer is interjúztunk vele, egyszer a Walking Dead forgatásán Atlantában, egyszer pedig telefonon. Itt egy részlet, a többi az Indexen, link lent.

Mennyiben volt más ezt az ötödik évadot forgatni, mint az előzőeket?

Normális esetben egy epizódot nyolc nap alatt veszünk fel. Nekem filmes hátterem van, azzal a munkatempóval keltem-feküdtem évtizedeken át. Az, amit nyolc nap alatt a The Walking Dead-en felveszünk, egyszerűen lenyűgöző. Óriási meló van egy-egy epizód mögött. Az évadnyitót viszont kilenc nap alatt tudtuk csak felvenni, mert annyi minden történt benne, sőt, ezen a részen a second unit is dolgozott pluszban, ami egyébként nem jellemző a sorozatra. Az is egy jellemző szám egyébként, hogy míg egy normális epizódban 10-15 statisztát alkalmazunk, az ötödik évad első forgatási napjára 80-100 főt kellett berendelni.

A teljes interjú itt olvasható.

Címkék: interjú
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása