Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Rob Stark feltámadt, és testőrként tér vissza

2018. augusztus 09. 16:00 - Dzsudibí

Megérkezett a BBC új, 6 részesre tervezett sorozatának, a Bodyguardnak a trailere (nem keverendő a Kevin Costner és Whitney Houston féle örök klasszikussal, melyhez jár egy THE is), melyet végignézve én kissé meghasonlottam magammal, ugyanis Richard Maddent szőrmebuda, szakáll és kard nélkül látni kicsit olyan, mint Richard Madden rendőr egyenruhában, szakáll nélkül és fegyverrel: az ember csak kényelmetlenül feszeng és várja, hogy a horizonton feltűnjenek a sárkányok. 

A történet szerint David Budd (Richard Madden) háborús veterán, a londoni rendőri gárda tagjaként dolgozik, amikor felkérik, hogy legyen a belügyminiszter testőre, akinek politikai nézetei tökéletesen az ellentétét képviselik annak, amiben Budd hisz, így komoly harcot kell saját magával vívnia, hogy kötelességét teljesítse, vagy a saját elveiért harcoljon, azaz nagy kérdés, hogy valóban védeni tudja a belügyminisztert, vagy éppen ő jelenti számára a legnagyobb veszélyt? A sorozatot Jed Mercurio írja, Thomas Vincent és John Strickland rendezi, a színészek között olyan nevekkel futhatunk össze, mint Gina McKee, Sophie Rundle vagy Vincent Franklin. A premier dátum még nem ismert, de szinte biztos, hogy még idén elkezdik majd vetteni a sorozatot. 

 

Címkék: bbc bodyguard
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása