Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Még kérdéses, hogy lesz-e 11. évada a Modern Family-nek

2018. augusztus 09. 12:07 - Dzsudibí

modernfamily-banner-poker.jpg

Kisebb vita alakult ki a Modern Family háza táján azzal kapcsolatban, hogy a hamarosan startoló 10. évad legyen-e az utolsó, vagy a kipréseljük az utolsó csepp levet is a citromból jegyében legyen S11 2019-től. Az ABC ugyanis nem szívesen válna meg arany tojást termelő tyúkocskájától, hiszen nem nehéz belátni, hogy kisebb rizikót jelent egy már bejáratott, remek nézettségi adatokat és ratingeket produkáló sorozatról lehúzni minden megmaradt bőrréteget, mint belevágni valami teljesen újba, ami majd vagy tetszik a nézőknek, vagy nem. 

Ezzel szemben a Modern Family alkotópárosa, Steve Levitan és Christopher Lloyd úgy tervezték, hogy a mostani, azaz a 10. évad lesz a befejező és utolsó szelete a történetnek. A színészeknek és a stábnak egyelőre csak a 10. évad végéig szól a szerződése, így az egészen biztos, hogy az ABC-nek van még mit egyeztetnie, mielőtt hátradőlhetnek kényelmesen, hogy nyugodt körülmények között nekiállhatnak lefejtegetni azt a bizonyos sokat emlegetett felső hámréteg legalsó maradványait.

Címkék: abc modern family
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása