Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Lehet, hogy több évados lesz a Who is America?

2018. augusztus 08. 16:00 - Dzsudibí

whoisamerica_wffv.png

Sacha Baron Cohen nekem egy kicsit Mucsi Zoltán káromkodva üvöltése. Az elején véresre pisáltam magam rajta, később még fel-fel kuncogtam, aztán jött az udvarias mosolygás, és végül az a stádium, amikor két ásítás között az órámat szuggerálom, hogy mennyi van még hátra. Mert valljuk meg, Cohen zseniális színész (Mucsi is az), de egy idő után a poénjai kiszámíthatóak, és habár rajta kívül senki nem tudja műfajt ezen a szinten művelni, mégis, nekem elég volt.

Nem úgy a Showtime  CEO-jának, David Nevins-nek, aki ahogy fogalmazott, él-hal azért, hogy még több Who is America?-t láthasson a jövőben. Habár hivatalos döntés még nincs a második évadot illetően, és Nevins azt is elismerte, hogy az első évad sikerei után át kell gondolniuk pár dolgot az interjúkkal kapcsolatban, de utólag nagyon örül, hogy vállalták a sorozattal járó kockázatokat. Az első, és ezek után nem biztos hogy utolsó évad utolsó epizódja augusztus 26-án kerül adásba.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása