Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Into the Badlands 2x03 Red sun, silver moon (Vörös nap, ezüst hold)

2018. augusztus 08. 15:00 - vero.na

E költői című epizód elég prózaian kezdődik: Sunny és Bajie mennek a semmi közepén, civakodnak, bajba keverednek, közben szereznek egy barátot egy tehetséges kardforgató képében, aki segít nekik lenyomni a rájuk leső fejvadászokat, csak ő tudja, miért. Valamilyen oknál fogva olyan hamar kiépül a bizalom az új tag részéről, hogy levetkezve mossa le a kardját, felfedve szamuráj tetkóit, amik Sunny-t is elárulták pár résszel ezelőtt.

into1.png

Estefele, egy kibontakozós beszélgetés alatt kiderül, hogy új pajtásuk neve Nathaniel Moon, legendás ex-szamuráj, most fejvadász. A reggel folyamán folytat egy rövid beszélgetést Sunny-val, mely során világos lesz, hogy az ürge kicsit megborult, és előbb vagy utóbb Sunny életére fog törni, dicsőségszerzés céljából. Erre pont pár órát kell várni, mert Nathaniel csak úgy engedi el a párost, ha Sunny megvív vele, életre-halálra. Sunny belemegy, győzne, de nem fejezi be, nem akar ölni. Nathaniel haragjától Bajie pengéje védi meg, amivel levágja Nathaniel jobb kezét. Távoztukban Nathaniel egyedi, dizájnos kardját is elviszik, jó lesz üzletelni a Badlands-be vezető úton. Az ex-szamurájt meg otthagyják, hadd vérezzen el, sokkal emberségesebb, mint egy szúrással elintézni.

into2.png

into3.png

M. K. közben szorgalmas lett, menne edzeni a tükörszobába, megküzdeni a sötét énjével, de a Mester leoltja, veszélyes ez mindenkire, még fejlődj. Ám M. K.-nek elfoglaltság kell, különben hülyeséget csinál, például eloson megnézni, ahogy egy szökött szerzetestársától elveszik a sötét erejét. A procedúra határozottan kellemetlennek tűnik, M. K. meg is ijed, de a Mester előtti tanítója, Ava, akivel jóban van, csendben elcipeli onnan. M. K. megosztja vele a saját szökési vágyát, amit Ava nagyon rossz ötletnek tart, mert a világ csak úgy van biztonságban, ha ők nem rohangálnak szabadon.

into4.png

into5.png

Az Özvegy, Waldo és Tilda szervezik, hogy legyen a konklávé: legalább két bárónak támogatnia kell az Özvegyet, hogy ne legyen balhé, csak hát őt mindenki utálja. Meg fegyvert sem vihet, csak egy segédet, és az Özvegy Waldo-t választja, Tilda meg vigyázzon a vackára, és ha valami rosszul sülne el, repüljenek az olajmezők, akkor ne birtokolhassa őket senki. Tildának kicsit fáj a mellőzés.

into6.png

Quinn valami kísérteties zenére mesél a kis Henry-nek, fene érti az ízlését, majd Veil koponyaröntgent készít róla, s látjuk, amint az eredeti felvételt (ahol öklömnyi tumor van Quinn eleve beteges agyában) kicseréli egy másikra, és boldogan mutatja, nincs változás rossz irányban, Quinn meg elhiszi. Az éj leple alatt legifjabb követője szökne, de elkapják, Quinn pedig olyan leckét ad neki, amitől a gyerek innentől a leghűségesebb kutyája lesz.

into7.png

into8.png

Az Özvegy és Waldo utolsóként megérkeznek a konklávéra, a hely tele van Ryder embereivel. Izgi lesz a következő rész.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása