Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Lucifer 3x18 - The Last Heartbreak

2018. augusztus 07. 09:00 - Szencsike

1958-ban járunk, Pierce már ekkor is egy unott, zárkózott ember és rendőr volt, aki a kedvenc törzshelyén  sem ereszti el magát, dolgozik. Egy könnyen kapható hölgy leforrázva távozik az asztalától, a bunkója nem hívta meg egy italra se, nem hogy elvitte volna egy körre. Viszont egy másik hölgy, egy csinos szőke visz neki egy italt. Egész este azon szórakozik, hogyan hajtja el Pierce a nőket. Senki se rabolta el a szívét, egyszerűen csak a szerelem nincs megírva a számára. Jön Pierce kollégája, menni kell, egy fiatal párt találtak holtan, a Szívtörő nevű gyilkos újra lecsapott a Griffith Parkban. Pierce rászól, hogy ne a becenevén emlegesse a gyilkost, még ráragad. És így is lett, közel 60 évvel később Clark Hoffman, a Szívtörő gyilkos haláláról számolnak be a lapok, aki a börtönben halt meg. Érkezik Chloe is, nagyon lelkes, még mindig az előző esti Axara koncert hatása alatt van, igaz, hallani még alig hall. Szerencsére Pierce is lelkes, és a nagy közös lelkesedésnek két szemtanúja is van kint: Ella és Lucifer. A lány biztosra veszi, hogy a koncert az ágyban is folytatódott, a vak is látja, hogy izzik köztük a levegő. Ugyan már, ez semmi, elmúlik, Lucifer a tagadás fázisában van, ez teljesen világos. Ella éles szemét nem kerüli el semmi, most aztán alaposan felborul Lucifer és Chloe kapcsolata, mert Pierce sármjának Chloe tuti nem fog ellenállni. Lucifer szerint közöttük viszont nem fog változni semmi. Így legyen.

1.png

Az irodában úgy tűnik, hogy lesz folytatása a koncertnek, igaz Pierce ezúttal egy csendesebb helyet javasol. Chloe hirtelen nem tud mit mondani a randimeghívásra, szerencsére beront Dan, újabb ügy, kettős gyilkosság a Griffith Parkban. Chloe nagyon gyorsan távozik, Pierce egy másolatot kér az ügy aktájából. Nézzük Ámenkát, nagyon filozofikus hangulatban van, sok mindent szeretne, pl. tudni mi lesz a következő próbatétel, mit tegyen a nagy várakozás alatt, vagy ez esetleg a próbatétel? Sajnos elég rossz helyen gondolkodik erről, a pultos lány a kávézóban csak a rendelését venné fel. Közben a pulthoz szólítanak egy Charlotte nevű hölgyet, igen, Charlotte is itt kávézik, fogja a kávéját, és megy is, Ámenkát mintha meg sem ismerné. Ezt viszont Ámenka nem érti, utána is megy, és Anyának szólítja a nőt, aki nem is érti mit akar tőle ez a hibbant alak. Mivel Ámenka megemlítette Lucifert, Charlotte azt hiszi, hogyha őt ismeri, akkor a régi Charlotte-ot is ismerte, de Ámenka rájött, hogy tévedett, nem ismeri őt. Charlotte csak még jobban összezavarodott.

2.png

A helyszínen Lucifer biztosítja a nyomozót, hogy nem érdekli mi történt Pierce-szel, de Ella szerint tuti lefeküdtek. Ez csak egy koncert volt, nem nagy ügy, remek, még Linda is ezt mondta Lucifernek. Hát igen, Lucifert nem érdekli, de túl sok ember szívesen beszélne róluk, viszont velük minden marad a régi: társak a nyomozásokban. De feltűnik a színen a harmadik, Pierce is kijött a helyszínre, biztosra veszi, hogy ez egy nagyon különleges ügy lesz. Volt egy megérzése, és úgy tűnik bejött. Ella máris ismerteti az esetet, Robbie és Rachel a két halott, elkábították őket valamilyen altatóval, majd összetörték a mellkasukat és kitépték a szívüket. Lucifer már érti is, féltékenységből történt a gyilkosság! Szóba jöhet egy ex, vagy akár a jelenlegi partner is, ha csalók, de jegygyűrű sincs rajtuk. Sajnos Lucifer hiába keresi az összes létező kifogást, hogy Pierce ellen szóljon, mégis neki lesz igaza. A gyűrűket a mellkasüregben keressék. Felemlegeti a nemrég meghalt Szívtörőt, Hoffman lenyelette az áldozataival a gyűrűiket, akik félrelépők voltak. 7 félrelépő párt találtak, mire elkapták. Pierce mentora volt az a rendőr, aki lezárta az ügyet, viszont a Szívtörő halott, de lehetséges, hogy valaki elkezdte utánozni. Ella megkeresi a gyűrűket a boncoláskor, Chloe megnézi a pár közösségi oldalait, Robbie volt házas, Rachel a szerető. Meg kell találni a feleséget, Chloe és Pierce elsiet, Ella már kevésbé biztos abban, hogy Lucifer és a nyomozó viszonya a régi marad.

3.png

Nézzük Dant és Trixie-t, a kislány nála éjszakázott, de a sulis cuccai otthon vannak. Viszont a lakást egy rockbanda és Mézi verte szét, jó nagy buli volt, mert piás üvegek és a zenekar tagjai hevernek itt-ott a padlón, meg ahol csak aludni lehet, az egyik rocker pont Trixie ágyán szundikál. Dan azonnal Mézit keresi, ő sincs túl jól, a kislány most jobb, ha eltűnik. Dan kiosztja Mézit, egy gyerekkel él együtt, lehetne felelősségteljesebb is! Takarítson össze, Chloénak nem fogja elmondani. Mézi is tudna egysmást elmondani Chloénak, amit Dan titkolna, pl. a börtönigazgató, akit együtt öltek meg. Ezzel érzékeny pontra tapintott Dannél, de szerencsére nem lesz balhé, de akármi is a baja most Mézinek, amitől ilyen lett, azt sürgősen oldja meg. A rendőrségre behozták Robbie feleségét, Pierce is jön a kihallgatásra. Viszont Lucifer most aztán megjelöli a területét, akármire is készül Káin, ő az egyedüli halhatatlan, aki a nyomozó mellett lehet! Ők a társak, de amúgy is meg akart halni, nem? Már nem, de ha ez csak munkakapcsolat, akkor Pierce biztosra veszi, hogy Lucifernek nincs miért aggódnia. Nem, valóban nincs miért aggódni. Hitegesd magad…

4.png

A kihallgatóban Pierce elfoglalja Chloe mellett a helyet, Lucifer állhat, nem gond. A feleség bosszúálló típus, többször is zaklatta Robbie-t, miután megtudta, hogy megcsalta őt. Lucifer átérzi a helyzetet, mi mást tehetett volna, hisz ott a mérgező harmadik személy… Viszont mikor megmutatják a halott Robbie képét, Emma őszintén megrémül, Rachelt utálta, de Robbie-t sose tudta bántani. A zaklatás miatt Emmát terápiára küldték, ahová Robbie is elkísérte, és sikerült békésen elválniuk. Ugyan már, Lucifer nem hiszi, hogy ilyen könnyedén viselte volna a megcsalást, Pierce rákérdez Hoffmanra is, ismerte-e őt, ám Emma nemet mond. A kihallgatásnak vége, Pierce elengedné a lányt, ha ellenőrizték az alibijét, nem ismeri Hofmannt és oka sem volt megölni Robbie-t. Lucifer szerint a nő hazudik, Chloe nem áll egyikük mellé se, de ellenőrizni akarja Emma állításait. Dan viszont újabb rossz hírt hoz, az Emma-szál mehet a kukába, újabb halott párt találtak egy olcsó hotelban. Akkor az utánzót kell elkapni, Pierce mindenképpen kell az ügyhöz. Sajnos Lucifer hiába szereti az édes hármast, ez a felállás megfekszi a gyomrát.

5.png

A hotelben Ella jelent, elkábított pár, összezúzott mellkas és szív, most a nő volt a házas, de a gyűrű nincs az ujján. Az előző párnál is meglett a gyűrű, Robbie valóban lenyelte, most is így lehet. Viszont a szállodai szoba tiszta, nincsenek nyomok, Emma alibije stimmel, a két halott pár között sincsen kapcsolat, de valahogy mégis kiválasztja őket a gyilkos. Lucifer emlékezteti a Szívtörő szakértőt, hogy most elkápráztathatná őket a tudásával, de Pierce szerint akkoriban a rendőrségnek egyszerűen csak szerencséje volt. A szerencse most nem elég, sietniük kell, mielőtt újabb baj történik. Menjünk vissza a múltba, Pierce a szokott asztalánál ül, de annyira elmerült a Szívtörő ügyében, hogy a cigijével kiégeti az asztalt. A Szőke hölgy szól rá, szerencsére nincs harag, viszont itt az ideje egy kis lelkizésnek. A Szőke szerint bárhol dolgozhatna, mégis itt ül ebben a bárban, teljesen egyedül, miért? Talán úgy érzi, hogy nem érdemli meg a társaságot. Beszélgetnek az ügyről is, már 6 félrelépő párt ölt meg, de még semmi. Szőke szerint ez nagyon alapos emberre vall, mikor a bárba jönnek valamit ünnepelni, akkor napokkal korábban eljönnek ellenőrizni, hogy minden rendben van-e, talán ez a gyilkos is ilyen.

A jelenben Pierce a hotel kameráinak a felvételét mutatja meg, Lucifer már vétóz, a gyilkos lekapcsolta a kamerákat a hotelben. Igen, a gyilkosság napján, de mi van ha korábban odament, akkor működtek a kamerák. Újból Pierce-nek van igaza, mert pár nappal korábban egy pasas ott fényképezgette az épületet, már le is kereste a kocsija rendszámát, Neil Bergeré, régen tanár volt. Lucifer újból vétóz, de ismét Pierce-nek lesz igaza, kiadta rá a körözést, és Bergert Hoffman háza előtt látták. Lucifer kénytelen beismerni, hogy ez ígéretes, de már senki se hallja, mert Chloe és Pierce azonnal elindultak. Lássuk Lindát és Ámenkát, rég nem találkoztak, de most Ámenka figyelmeztetni jött Lindát, Charlotte Richards visszatért, de ártalmatlan, nem kell aggódnia. Linda azonban túl nyugodtan fogadja a hírt, sőt bevallja az aggódó angyalnak, hogy még kezeli is a nőt. Viszont Ámenka mérges lesz, a nő régóta a páciense, de egyszer se gondolt arra, hogy elmondhatná neki. Linda azt hitte tudta, de úgy tűnik, ezzel is csak Ámenka csalódását növelte. Chloe, Lucifer és Pierce megérkeztek a házhoz, ahol Neil és a ház tulaja veszekednek. Neil legszívesebben kirakná onnan a faszit, ennek a háznak egy műemléknek kéne lennie, de pasas meg ráhívná a rendőrséget, majd abba is hagyja a vitát és bemegy a házba. Neil viszont bocsánatot kér a társaságtól, kínos hogy ezt látniuk kellett, de ha készen vannak, indulhatnak is a Szívtörő túrára!

8.png

Lindáéknál lesz még rosszabb is a helyzet, Ámenka elmondja, hogy mikor találkozott Charlotte-tal, felemlegette neki az Anyu-sztorit. De rájött, hogy Charlotte valóban Charlotte és a nő szinte reménykedett abban, hogy Ámenka tud rajta segíteni, de Ámenka kihátrált ebből. Ez Linda szerint is gondot jelent, mert Charlotte szó szerint megjárta Poklot és még közel sem annyira erős, hogy ezt feldolgozza. Ámenka szerint sokat segíthet, ha elmondják neki a teljes igazat, de ezzel Linda szerint csak rontanának a helyzeten, ha valóban segíteni akar, inkább maradjon távol tőle. A Szívtörő túrán Neil vezetésével a kis csapat, ami egy random statiszta hölggyel is kibővült, végigjárja Hoffman működésének a legfontosabb helyszíneit. Lucifer szerint felesleges ezt csinálni, tartóztassák le, aztán menjenek. Sajnos Chloe és Pierce is egyetértenek abban, hogyha Neil a gyilkos, akkor előbb-utóbb elszólja magát, és mennek is Neil után. Lucifer háborog, de a hölgy szívesen végig hallgatja. Chloe megkérdi Neilt, mi a véleménye az utánzóról, hisz mégse hasonlít igazán a valódi Hoffmanra. Nem, de a maga módján profi, a lehető legjobban igyekszik utánozni a körülményeket, még az összefonódó kezekre is odafigyel. Ez Chloénak elég infó, a kezeket sose említették a hírekben az utánzó esetében. Viszont a csapat épp annál a bárnál állt meg, ahol Pierce évtizedekkel korábban a Szőkével beszélgetett, otthagyja őket, majd az őrsön találkoznak.

9.png

A bárban nem sok minden változott, pont mint ahogy ’58-ban láttuk a helyet, még a kiégetett asztal is ott van. Sőt, egy kedves, fiatal szőke hölgy köszönti Pierce-t, aki látványosan hasonlít Szőkére. Viszont ő nem az eredeti Szőke, hanem az unokája, aki megtévesztésig hasonlít a Nagyira, Szőke 1.0-ra. Pierce ismerte őt, Szöszke viszont csak röhög, a Nagyi jó régen élt, de Pierce idősebb, mint amennyinek látszik és mivel sokat járt ide, így ismerte meg Szőkét is. Bizony, a bár volt a zsaruk kedvenc helye, sőt a Nagyi is egy zsaruhoz ment hozzá, pont ahhoz, aki elkapta a Szívtörőt (és aki Pierce társa is volt, de ezt Szöszinek nem kell tudnia). Viszont a Nagypapi igazán nem oldotta meg az ügyet, a gyilkost akkor kapta el, amikor az a hullákat rendezgette a Chavez-kanyonban. Sajnos Nagypapi hiába nyomozott, azt sose tudta kideríteni, mi alapján választotta ki az áldozatait, miután nyugdíjas lett, ezen törte a fejét. Sajnos azonban a nagyszülők mára már halottak, de Szöszi szerint nagyon boldog életük volt.

A rendőrségen Lucifer örül, hogy végre lezárták az ügyet és Pierce is kikerült a képből, de Chloe észhez téríti a társat. Az ügy nincs lezárva, mert Neilnek be kell ismerni a gyilkosságokat, és most csak ők ketten fognak ezen dolgozni. Sajnos azonban a kihallgatás zsákutca, Neil nagyon örül, hogy részese lett a Szívtörő-nyomozásoknak, ez alaposan feldobja majd a túrát. Onnan ismeri jól az ügyet, hogy az egyik rendőrhaverja eladta neki az anyagokat, Lucifer pedig elégedett, leginkább magával, hiszen Pierce mégsem ismerheti olyan jól az ügyet. Chloe-lak, Dan még mindig mérges, a lakás ugyan rendben van, ám most néhány süti miatt fő a feje. Mézi hazatért, a bandát elküldte, de az tuti, hogy jót szórakoztak együtt. Viszont Dan most nem vevő a bájcsevegésre, a suliból telefonáltak, Trixie füves sütit adott az egyik tanárának, amit sajnos senki sem vett jó néven, mert a 70 éves tanárnéni a kórházban kötött ki. Mézi csak röhög, a nyanya nem bírta a cuccot, de ezzel Mézi túllépte a határokat. Ha továbbra is egy házban akar élni Trixie-vel, fejezze be ezeket az ostobaságokat! Rendben, be is fejezi, úgy hogy kiköltözik. Hát, költözni nem kell, de mit számít, Mézi döntött, mindenki azt várja tőle, hogy megváltozzon, ő amúgy se jó szobatársnak, se bébiszitternek. Elege van Miss Tökélyből és a nyavalyás kölykéből is, itt a vége! Akár komolyan gondolta, akár nem, de Trixie minden szavát hallotta, Dan mehet vigasztalni a kislányt.

Pierce telefonon kapta az infót, hogy Neil is zsákutca, de szerencsére Szöszi tud segíteni neki, a Nagypapa megőrizte az akták másolatát, amit még a Nagyi se dobott ki és Szöszi oda is tudja adni. Chloe jöjjön a bárba, és a rendőrségen Chloe már indulna is, de veszekszik egyet Luciferrel. Már megint Pierce, ő hozta a nyomot, Lucifer pedig bármit megadna, ha Pierce nem fúrná meg a partnerségüket. Minden csak Luciferről szólhat, de Chloe most nem kér belőle, hisz el kell kapniuk egy gyilkost! Menjünk vissza 1958-ba, Pierce és Szőke koccintanak a Szívtörő-ügy lezárására, igaz a munka nagyját a társ végezte el, de Pierce átadja neki a rivaldafényt. Viszont most, hogy vége a munkának, Szőke nem kertel tovább, randira hívja Pierce-t. Itt lett volna az esélye arra, hogy talán kötődjön valakihez, de Pierce azzal utasítja el a lányt, hogy áthelyezik, ennyi volt itt, továbblép. Nem akar közel kerülni senkihez, hiszen előbb-utóbb mindenki meghal, blablabla. Szőke reménykedett benne, hogy a keménység csak egy álarc, de ezek szerint csak fél. Egyedül fog maradni, ha nem képes megnyílni valakinek. A jelenben Pierce lehet ezen agyal, de Chloe kizökkenti, egy érdekes nyomot talált a Szívtörő-anyagban. Az áldozatok és a családtagok telefonhívásai alapján van egy közös pont, egy rádióműsor, ami a párkapcsolatokkal foglalkozott, de ez már rég megszűnt. Lehet az utánzó is hallgat valamit, hogy áldozatokat keressen, de mit?

14.png

Ella tudja a választ, sőt, egyenesen oda van a híres műsorért, Chance csokoládéja. A műsorvezető olyan embereket keres, akik be akarják bizonyítani, hogy a párjuk megcsalja. Egy csokibolt nevében felhívja a csalónak vélt felet, és ajándékot szeretne átadni, de kinek küldheti,  van valaki különleges az életében? Ha a valódi partnerét mondja, akkor minden rendben, de ha valaki mást, a szeretőt, akkor bizony nagy a baj. Az utánzó áldozatai is szerepeltek a műsorban, de a címeket kisípolják, talán pont az ilyen dolgok miatt. Vagyis olyan valaki kell, aki a rádióban dolgozik, azoknak megvannak a bennfentes infók. Lucifer elégedett, Chloe és ő eladják a nagy műsort, de Pierce ismét kitúrja őt, az ő lakására fogják csalni a gyilkost, Chloe is bólogat, hát Lucifer részéről ennyi is volt. Viszont a műsorhoz valami még kell. Lucifer ül a stúdióban, őt, mint megcsalt felet konferálja fel a műsorvezető, aki már a nevét is kikezdi. Lucifer visszaszól, hogy egyáltalán nem érzi magát megcsalt félnek, de a mv. szerint ha már itt van, gondok is vannak, de többet a reklám után. A szünetben kiderül a mv.-ről, hogy egy nagy seggfej, az asszisztensét is lecseszi, mert rossz szendvicset hozott neki.

15.png

A reklám után visszaveszi a mézesmázos stílust, és megkéri Lucifert, hogy meséljen Chloéról. A munkahelyen együtt dolgoznak, de a főnök állandóan ott sündörög mellettük. Akkor a főnökkel csal meg, de megtudjuk mi az igazság, ha felhívják Chloét egy csokibolt nevében. Ez vicces, mert Chloe-nak adtak egy szöveget, pont a főnökének szeretne ajándékot küldeni, akit egyébként nagyon kedvel és este randira mennek.  Chloe keresgéli a szövegben, hogy mit mondjon, de pár szó után már önmagától, őszintén dicséri meg Pierce-t, ezzel pedig a stúdióban ülő Lucifert teljesen a padlóra küldi. A kis színjáték a célját elérte, a műsorban kisípolták Pierce címét, de valaki biztos hozzáfér majd. Lucifer számára azért nem lett még megalázóbb a helyzet, mert még az mv.-től is hallania kellene a cikiző szavakat, mert egyszerűen lelépett. Este, Pierce lakása L.A. puccosabb részén van, valahol a hegyoldalon,  hiába, ha valaki halhatatlan, az könnyen megszedi magát. Chloe elsőként a kőgyűjteményét veszi észre, Pierce mindenhonnan hoz egy követ, ahol csak jár, némelyik talán még a dinók korszakából származhat. A második, ami megragadja Chloe figyelmét, az a kilátás. Lucifer lakásából is szép a látvány, csak úgy mondom…  Viszont Pierce nem kertel, beszélgettek egy második randiról, de mivel nem állapodtak meg semmiben, hát úgy döntött, hogy ez az este tényleg legyen egy randi. Ebben a pillanatban kotyog közbe Dan a rádión, ő kintről figyeli a párost, eddig minden rendben.

Dan sem marad egyedül, megjött Lucifer, úgy volt, hogy nem lesz itt, de meggondolta magát. Kérdezni jött, Dan hogy lépett tovább, miután Lucifer a helyébe lépett Chloe mellett, csak ne mondja az imprót!  Dan kikéri magának, hogy Lucifer a helyére lépett volna, igaz is, akkor egy szinten lennének. Viszont Dan érti mi jár a fejében, Pierce felbukkanása sok mindent megváltoztatott. Viszont az elején még féltékeny volt rá, de rájött arra, hogy mindkettejüknek más a viszonya Chloéval, és amint ezt elfogadta, jobban lett. Odabent nagyban megy a romantika, Pierce megkérdezte Ellát, mi Chloe kedvence, ezt főzte. Gyertyafény, zene, minden szuper, de Chloe kezd zavarba jönni, rossz vége lehet a kapcsolatnak, amit egyszer már Pierce elutasított. Chloe kedveli őt, de neki olyan valaki kell, aki közel engedi magához, és Pierceről ezt még nem tudja. Kint valaki már várakozik, egy csuklyás alak, Lucifer és Dan elkapja, nem fogja tönkretenni a randit. A csuklyás a mv. asszisztense, aki azért jött, hogy lefilmezze, ahogy a pár mérges, megcsalt tagja, Lucifer ráront a csalókra, ezt pedig felteszi a saját honlapjára. Producer akar lenni, a rádiós felvételekkel együtt mindent vágatlanul feltesz a honlapjára, mert a valóságot akarja megmutatni. Vágatlanul, vagyis a címek is elhangoznak. Ezek után a gyilkos bárki lehet.

18.png

A ház egy másik részén egy másik csuklyás alak egy gázpalackhoz erősített csövet dug be az ablakon keresztül, hogy a randizó párocska elaludjon. A vacsi csendes, kínosan csendes, Chloe meg is bánta, hogy ennyire őszinte volt. Nem, igaza volt, Pierce régóta építi maga köré a falakat, és menekül, ha valakinek sikerül átjutni. Viszont Chloe kedvéért megpróbálna megváltozni, ha ad egy esélyt erre. Chloe nem is tud mit mondani erre, bár talán a gáz az, ami miatt elvesztette a hangját és elájul. Pierce is követi őt, majd besétál a házba a gázmaszkos gyilkos egy jókora kalapáccsal. Egymás mellé fekteti Chloét és Pierce-t a padlón, majd leveszi az álarcát, és az a pasas a gyilkos, akivel Neil vitázott a háznál, aki az igazi Szívtörő házában él. Szerencsére Lucifer épp időben érkezik, ha Pierce-re ütött volna először, még hagyta is volna, hogy lecsapjon, de Chloe-t nem bánthatja. A pasas magyarázni kezd, hogy mindezt Luciferért teszi, a nő elárulta, megérdemlik a halált! Megtalálta Hoffman naplóját, nézi az asszisztens netes oldalát is, mindketten csak meg akarták mutatni a világnak, hogy nem lehet megbántani a másikat. Lucifer talán még igazat is ad neki, ám nem is ők döntik el, hogy ki kivel akar lenni. Ez mintha az ő fejében is elindított volna valamit, hiszen ő sem szólhat bele ebbe. A gyilkosunk reménykedik, hogy megússza, de nem, Lucifer leüti, majd az érkező Dannel együtt élesztgetni kezdik az ájult párost.

Egy kávézóban ugyanekkor nagyon fontos dolgok történnek, Charlotte kikéri az esti kávéját, de túl éles a szeme, kiszúrja, hogy Ámenka egy újság mögül kémkedik utána. Félreértés, ám akkor az is félreértés, amit mondott. Nagyon nehéz úgy élni, hogy hosszú hónapok kimaradtak az életéből, szóval honnan ismerik egymást? Ámenka elmondja neki, hogy ő volt az Anyja, jobb ha leül, ha hallani akarja a magyarázatot. Chloe hazatért, egy morcos szláv akcentusú Olga nevű hölgy a bébiszitter, Mézi nincs itt, lelépett a késeivel együtt. Olga el, érkezik Lucifer, eljött megmagyarázni, hogy miért viselkedett ennyire furcsán, Chloe szerint bizonytalanul, gyerekesen, birtoklóan lenne a jó szó rá. A furcsa még mindig jobb, de Lucifer rájött, hogy nem szólhat bele Chloe kapcsolataiba, és nem gond, ha új kapcsolata lesz, legyen akár Pierce a másik fél, csak legyen nagyon óvatos. Chloe marasztalná egy kávéra, de Lucifer a meghitt pillanatot alaposan lerombolja azzal, hogy egy leánybúcsút választ a Luxban, Chloe bezárkózik, hát ennyi volt, itt a vége. Chloe egy kis tépelődés után felhívja Pierce-t, akivel lebeszélnek egy vacsorát. Pierce a bárban italozik Szöszivel, neki újságolja el, hogy életében először belevág egy kapcsolatba. Remek, Szöszi is filozofikus alkat, mint a nagymamája, meg kell kockáztatni az összetört szívet, hogy megtudjuk mennyit ér az élet. Most azonban nem Pierce szívéért kell aggódni, a randipartnere lesz a kulcs ahhoz, hogy elérje amit akar, ez pedig elég ijesztőnek hangzik. Zenelista.

Címkék: lucifer
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása