Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Egy szereplőről már biztosan tudjuk, hogy nem szerepel a GOT utolsó évadában

2018. augusztus 06. 09:00 - Dzsudibí

maxresdefault_1_3.jpg

Na jó, elég hatásvadász a cím, el kell ismernem, mert azért nem arról van szó, hogy Havas Jon tűnik el nyomtalanul, miután az egyéjszakás kaland után letiltotta whatsappon Dany-t, vagy hogy az Éjkirály jobb belátásra tér, és a továbbiakban már ne lenne kedve minden élőt bedarálni, és bűneit megbánva egy elzárt kolostorba vonulna vezekelni bűneiért. Az említett szereplő ugyanis nem más, mint az Iron Bank hónap dolgozója címet többször is kiérdemlő Tycho Nestoris, aki a hetedik évad végén Cerceinek ajánlotta fel segítségét a Dany elleni háborúban, amennyiben sikerül kifizetnie a tartozását, illetve korábban már Stannisnak is kölcsönzött pénzt, aki aztán tudjuk, milyen okosan élt a lehetőséggel.

Ez persze még nem jelent semmit, hiszen lehet, hogy az idő szűkössége miatt szerepelni ugyan nem fog, de "távolról" segíti majd Cerceit, de az is benne van a pakliban, hogy simán kinyírják, és mi már csak a halálhíréről értesülünk majd, és akkor Cerceinek igencsak le kell ülni gondolkodni, hogy merre hány méter. Tycho Nestoris kiírásának oka ugyanis nem a történetben keresendő, ennél sokkal prózaibb okai vannak, a mindössze 6 részesre tervezett utolsó évad részei ugyanis hiába lesznek hosszabbak a megszokottnál, azért így is szorít az idő, hiszen még elég messzire kéne eljutnunk a történetben, és a nézőket valószínűleg jobban fogják azok a jelenetek érdekelni, ahol az Éjkirály a zombisárkányán lovagolva aprítja a népet, mint félhomályban forgatott THM-ről meg jelzálogról diskuráló, megnyerő ábrázatú bankárok.

Címkék: trónok harca
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása