Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A The Walking Dead majdnem kannibál seriffje

2018. augusztus 06. 17:00 - sixx

6962617_0d97b144e9cc5bd81c6aaa809b5d1e8d_x.jpg

2014-ben, az ötödik évad forgatásán interjúztam Andrew Lincolnnal Atlantában, a forgatás helyszínén. A teljes interjú az Indexen olvasható (link lejjebb), itt egy kis ízelítő belőle:

Greg Nicotero azt nyilatkozta korábban, hogy simán el tud képzelni 14 évadot. Ehhez mit szólna?

Tizennégyet? Jézusom. Tudja mit, ha ilyen sokáig húzzák, majd a fiam átveszi a szerepemet. Mármint Carl, a sorozatbeli fiam. Nézze, nagyon szeretek ezen a sorozaton dolgozni. Tudom, hogy mindenki ezt mondja, de itt komolyan is gondoljuk. Az új évadból még csak három forgatókönyvet olvastam el, de az első három rész messze a legerősebb az eddigiek közül. Elképesztően katartikus, energikus, lendületes sztorik jönnek, amik magával ragadják az embert, és nem eresztik. Mindemellett megkapjuk ugyanazt a részletes karakterépítést, mint eddig, és azt az okos, érdekes történetvezetést, amivel eddig találkozhattak a nézők.

Ha ezt a tempót és minőséget az írók fent tudják tartani, simán benne van a pakliban, hogy hosszú ideig képernyőn maradunk. Az ötödik évadot forgatjuk most, és nekem elhiheti, hogy annál ritkább dolog nincs, mint az, hogy a színészek úgy jönnek be a forgatás első napján, hogy izgatottabbak, mint korábban. Egy sorozat ekkorra már beáll, megvan a napi rutin, ugyanazt csinálod már ötödik vagy hatodik éve, és úgy érzed, tök sok újat nem tudnak már neked mutatni. Dehogynem tudnak, csak várja ki az első részt, és megérti, miről beszélek.

Szóval a teljes interjú itt olvasható.

Címkék: interjú
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása