Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Eladó Riverrun

2018. augusztus 05. 15:00 - Dzsudibí

maxresdefault_4.jpg

Soha vissza nem térő lehetőség Game of Thrones rajongóknak: Riverrun, azaz Zúgó eladó Észak-Írországban. Na persze a fenti képnek nem sok köze van az eredeti kastélyhoz, kizárólag közeli jelenetek felvételénél szolgált díszletként, a többi CGI, de ettől még egészen pofás kis vityilló. Az 1800-as években épült kastélyban több, mint 15 hálószoba és 10 fürdőszoba van, nekem itt egyébként el is ment a kedvem a vásárlástól, mert azért az milyen proli már, hogy nincs mindegyik hálóhoz külön fürdő. 

A kastély már a forgatástól eltekintve is igen színes történelmi hátteret tudhat magáénak, ugyanis a második világháborúban például katonákat szállásoltak el itt, később működött hotelként, és a kastélyt övező területen adták át 1986-ban az első erdős természetvédelmi területet Észak-Írországban. A kastély összesen 6 külön luxus apartmanra osztható, az árról pedig csak annyit lehet tudni, hogy a kiindulási összeg 500.000 angol font, és erre lehet licitálni, már akinek persze nem gond a fürdőszobák és hálók arányának kedvezőtlen elosztása. Az eredeti hirdetés egyébként itt tekinthető meg.

Címkék: trónok harca
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása