Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Folytatódik a Better Call Saul, Marshallnak új sorozata lesz

2018. augusztus 01. 13:00 - Dzsudibí

segel.jpg

Az AMC szombaton megerősítette, hogy 3 sorozatának is berendelte folytatását: a Better Call Saul az ötödik, a Fear The Walking Dead szintén ötödik, míg a McMafia a második évada is biztossá vált. A Better Call Saul negyedik évada egy hét múlva, augusztus 6-án debütál, míg a Fear The Walking Dead egy rövid szünet után tér vissza két hét múlva a negyedik évad folytatásával. Ezen felül jó hír, hogy a csatorna új sorozatot indít majd Jason Segellel, aki a How I Met Your Mother Marshall-jaként vált népszerűvé.

Ahogy David Madden, a csatorna igazgatója megfogalmazta, a lehetőségek tárháza végtelen, a nézők megszámlálhatatlan sorozat és szórakoztató műsor közül választhatnak, amikor este bekucorodnak a TV/laptop elé a behűtött sörükkel és a dupla sajtos nachossal, így különösen fontos, hogy egy új sorozat indulásánál olyan  karakterekkel és történettel tudják évadról évadra visszacsábítani a rajongókat, melyekkel ők maguk is kapcsolódni tudnak valahogy. Az új sorozat a Dispatches from Elsewhere címet kapta, és egy csapat átlagos emberről szól (eddig megy az azonosulás), akik egy rejtvénybe botlanak, mely sokkal mélyebbre nyúlik, mint első látásra. És habár első hallásra engem azért még nem basz szét a kíváncsiság ennek hallatán, de az AMC ért a jó sorozatokhoz, úgyhogy kíváncsian várom, mi az a megoldásra váró rejtvény. 

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása