Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8989-8998. rész

2018. augusztus 01. 12:00 - Gillotte

Timike megint ultra fárasztó, ugyanis el akarja rángatni Lucát a Bandival való közös randiról csak azért, hogy négyes találkájuk legyen Ottóval, és ő újra összejöhessen a sráccal. Ugyan meg volt beszélve a mozi, de Bandi nem tudott erről, úgyhogy elkérte a villa kulcsait, hiszen ez az utolsó este, hogy a villa még szabad, mielőtt a vevők megnéznék. Luca nem tud hát mit csinálni, Bandival marad, de utána bocsánatot kér Timitől. Sajnos késő, mert Ottó nem vette be, hogy Lucáék mondták le a programot, mivel Timi olyan hazudós, biztos ezt is kitalálta, hogy jöttek volna Lucáék. Timike hát szakít Lucával, mert ilyen barátra nincs szüksége. Egy percig se szomorkodj, Luca, örülj, hogy megszabadultál tőle! De nem, Luca szomorú, úgyhogy Bandi tanácsára videóra veszik, ahogy ezer pólót levesz magáról, amin különböző feliratok vannak, és azon mondatokká állnak össze, hogy bocsáss meg Timi. Megbocsát… naná, Lucán kívül senkije nincs. Timi kiteszi a BK-s Facebookra a videót, Bandi szerint azért, hogy sok lájkot gyűjtsön, de Timi állítja, hogy nem. Luca utasítja Bandit, hogy hozzák össze Ottót Timinek. A két lány elmegy edzeni, míg Bandi beszélget Ottóval, és megemlíti, hogy négyes randizhatnának, mire Ottó: ,,bocs, én ezt most kioffolom”. Kioffolom? Dupla tagadás, vagy mi ez? Mindenesetre Ottó két csajjal chatel, úgyhogy nem nyitott a Timi kérdésre, úgyhogy Timi kitalálja, hogy olyan videókat forgat amit Lucáék csináltak, és sztár lesz. Pff…

bk_julius23_27_1.jpg

Gizi ugye nagyon ráfeküdt az erotikus sztorik írására, végre elkészül az első betelt füzet, és Lacinak nagyon-nagyon tetszik. Felveti, hogy ki kéne adatni, de Gizi hallani sem akar róla, mert ezt csak magának írta. Laci Tóbiásnak is megmutatja, neki is nagyon tetszik, úgyhogy írnak Emíliának, hogy írja meg a kiadója elérhetőségét, hogy megmutassák nekik az írást. Jön is a kiadó embere, és tetszik neki a kézirat, csakhogy Gizinek a fülébe jutnak Laci tervei, úgyhogy bemasírozik a lakásba, jól lebarmolja Lacit, majd széttépi a kéziratot, hiszen ezt továbbra is csak magának írta. Laci tesz még egy próbát a kiadó emberénél, úgyhogy minden jó, ha jó a vége, a kiadó javaslatára Gizi hajlandó kiadni a könyvét – álnéven. Öcsém… BK-s Hogyvoltozás nélkül is összejön egy könyv?! Én meg itt szívok már mióta…

bk_julius23_27_2.jpg

Folytatódik a letargia, Alízék hazajönnek a nászútról boldogan, de szembesítik őket azzal, hogy míg távol voltak Rudi meghalt. Krisztián nagyon nehezen fogadja legjobb barátja halálhírét, tombol, dühös mindenkire, de különösen Natasára, hogy nem mondta el nekik a történteket míg nászúton voltak. Krisztián Ádámhoz megy, hogy megköszönje neki, hogy Rudi után ugrott, és Ádámot emiatt megint előveszi a lelkiismeret-furdalás. De Ádám, baszki annyiszor mondtam már, hogy baleset volt!

bk_julius23_27_03.jpg

Krisztián megtalálja Rudi öltönyének a zsebében a gyűrűt, amivel barátja el akarta jegyezni Natasát. Nem tudja, mitévő legyen, hiszen Alíz szerint nem kéne odaadni Natasának, mert csak még jobban kiakad, hisz arra emlékezteti, milyen élete nem lesz. Krisztián inna egy sört, de nem jó egyedül, úgyhogy átmegy Zsolthoz, egy szó nélkül átöleli, és így kibékülnek. Elmondja Zsoltnak a problémát, aki szerint Natasának oda kéne adni a gyűrűt, de Krisztiánnak kell dönteni. A kisebbik Bartha végül odaadja a gyűrűt, és jól tette, mert Natasa nagyon örül neki, szerinte jobb így, hogy tudja, hogy Rudi mit szeretett volna.

bk_julius23_27_5.jpg

Régi arc tűnik fel: Berényi Ági. Teljesen kiakad Attila körülményein, hogy bőven érett kora létére egy hotelben tengődik. Attila két tűz közé kerül: Ági munkát szerez neki Berlinben, ráadásul pénzügyi tanácsadóit, amit szeret is, Gergő (Szonja bátyja, ficsúr gyerek) pedig azon gondolkozik, hogy megveszi Klaudia villáját, irodát csinál belőle, és Attila lenne az asszisztense, és továbbra is magánnyomozója. Attila hajlik a Berlinbe menésre, de Máté rettentően kiakad. ,,Ez is a te hibád!” – mondja Máté az anyjának, szegény gyerek nagyon kiakad. Gergő ezt pont meghallja, úgyhogy azzal megy oda Attilához, hogy három munkát ajánl neki egyszerre: asszisztens, magánnyomozó, pénzügyi tanácsadó. Attilának tetszeni látszik az ötlet, így valószínűleg marad.

bk_julius23_27_6.jpg

Berényiéknél is helyzet van. Szonja áttervez egy házat, ezért csúsznak egy árajánlat határidejével, és Balázs próbálja kimagyarázni a megrendelőnél az okokat. Miki ultra pipás, és nagyon lebassza Balázst, Szonja el is mondja neki, hogy valójában az ő hibája a csúszás. Miki egyből visszavesz, és este, amikor hazamennek Szonjával, elhálná az első közös éjszakát, de Szonjának hirtelen sürgős dolga akad. Miki másnap extra bunkó vele az irodában, tényleg nagyon paraszt módon viselkedik, majd Szonja rákérdez, hogy WTF. Miki elmondja, hogy ő már eléggé lefektetné, és fél, hogy Szonját ő nem is érdekli, ezért menekül folyton, de a nő biztosítja Mikit, hogy csak nem akarja elsietni a dolgokat. Este azonban Nóra benyit az üresnek hitt irodába, ahol meglátja, hogy Szonja iratokat fotóz le. Hoppá, ki sem rúgták a munkahelyéről, csak beépült a cégbe kémnek? Ekkora tényező lenne a Berényi Kft, hogy kémkedni kell? Nem semmi!

bk_julius23_27_7.jpg

Zsolt nem képes megmaradni a seggén, nagyon be akar szállni a képlopási bizniszbe. Előadja Giginek, hogy elmegy az elvonóra, be is fizeti a pénzt, ha Gigi visszaadja neki a bankkártyát. Gigi nem áll kötélnek, majd Zsolt előadja, hogy ,,persze, nem bízol bennem…megértem, én se tenném” és a többi, úgyhogy megkapja Gigitől a bankártyát, amin egymillió forint van, pont annyi, amennyi Zsoltnak kell, hogy beszálljon a festményes dologba. Átadja a zsét, és kisvártatva kap is egy hengerben egy festményt (pontosabban másolatot) hogy rejtse el. Nem örül neki, és még hülye is, mert az étkezőasztalnál áll neki nézegetni, amikor Ottó pont benyit, és nyilván levágja, hogy Zsolt rosszban sántikál.

Címkék: barátok közt
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RTB 2018.08.02. 13:01:31

Ki ez e Gergő, hogy így lazán leakaszt egy állást több munkakörrel Berényi Attilának. Ennyire jóban vannak, vagy egy régi rokon, ismerős? Valami balhé folyamán került a Mátyás király térre (bitcoin biznisz) és ennyire jóban lettek Attilával. Életszerű ez is.

Karsa Tímea 2018.08.02. 22:06:05

@RTB: Tök ismeretlen ez a Gergő, Attila egy kocsmai verekedésből menekítette ki, és egyből puszi pajtások lettek. Szerintem András eddig ismeretlen gyerekei, és megbosszulják az apjuk halálát Szonjával. Bár ez lehet, hogy már túl elszállt ötlet :D

Gillotte 2018.08.02. 22:06:45

@SzinkronTájmi: Ó bocs, én Hogyvoltoztam, csak rosszul voltam bejelentkezve...
süti beállítások módosítása