Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Véget ér a The Affair

2018. július 31. 17:32 - Dzsudibí

3785136b-9c04-4704-ab5a-f72eb6a5b274.jpg

A Showtime múlt hét végén megerősítette, hogy az újonnan berendelt ötödik évad lesz egyben az utolsó is. A sorozat jelenleg a negyedik évadot koptatja, az évad befejező résza augusztus 19-én kerül adásba, míg az ötödik évadot 2019 nyárra tervezik az alkotók. 

Gary Levine, a Showtime programming elnöke úgy fogalmazott, hogy mindig is imádták a sorozat őszinteségét, a hűség és hűtlenség ilyen csontig hatoló és alapos vizsgálatát. Sarah Treem, a sorozat producere mindig is 5 évadosra tervezte a sorozatot, Levine pedig kíváncsian várja, hogy hogyan folytatódik és főképp hogy Treem hogyan zárja le a történetet. Az utolsó, befejező évad valószínűleg 10 részből fog állni, habár ezt a hírt a Showtime eddig még nem erősítette meg, így a 2014 óta folyó sorozatból a befejező évaddal együtt összesen 52 rész készül/készült el.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása