Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Walking Dead 4x16 - A (18+)

2018. július 30. 10:00 - Chat Géza

Igen, fél lábbal már Terminusban vagyunk, de másik lábbal is be kell lépnünk. Az epizód 10. perce a lényeg, amikor Rick, Michonne és Carl egy útmentén felejtett kocsinál megpihen estére. Ekkor jelenik meg a bé kategóriás Sons Of Anarchy és szó nélkül piszzolyt nyomnak az arcukba. Erre jön daryl, hogy ácsi van, ők spanok és jó emberek. Az is milyen csupa szív jó cselekedett volt, amikor csóri haverunkat megfojtotta a fürdőszobában – érveli szarrá egy másodperc alatt a kemény motoros Joe Darylt, akit vezényszóra megcipőztet a cselédjeivel. Rick itt még viszonylag nyugodt, de aztán az egyik gusztustalan fazon kirángatja a kocsiból Carlt és már tolja is le a gatyáját, hogy megrépázza. Na, Rick agya itt borul el. És bár közelharcban simán alulmaradna, Joe elköveti minden James Bond főgonosz legnagyobb hibáját, nem, nem azt, hogy elárulja zseniális, megfúrhatatlan tervét és magára hagyja egy lézerrel a 007-t, hanem azt, hogy alábecsülte ellenfelét, így nagyképűen közel engedte magához Ricket, aki nem is egy paraszt lengővel támadt, hanem foggal. Ahogy volt kiharapta Joe torkát. Erre a többiek is ledermedtek, Michonne saját fegyverével ölte meg  az egyiket, Daryl revansot vett a gyepálásért, így már csak a gyerekmolesztáló maradt, aki pajzsként maga elé vette Carlt, aztán a baromja úgy beszart Ricktől, hogy ellőkte magától a gyereket és hagyta, hogy a sheriff leszúrja. Cirka negyvenhétszer.

 21.png

Rick nem is csinál semmi mást pirkadatig csak néz maga elé és várja, hogy teljesen beigya a bőre a többliternyi rászáradt vért. Kis mosakodás után folytatják útjukat Terminus felé, de dörzsölten nem a főbejáratot választják, sokkal színpadiasabban érkeznek meg. Kis körbeszaglászás után kiderül, hogy nincs mitől tartani, így eslisszolnak. Egy nyanya mondja monoton hangon a rádióba, hogy a Terminus mindenkit tárt karokkal vár, bla bla bla. Csókolom – mondja Rick. Erre megjelenik még pár helyi Jani, kis motozás, kis jópofizás, de amúgy minden oké. Még a fegyvereiket is megtarthatják. Gyanús ez. Már az ételért állnak sorba, amikor Rick kiszúrja, hogy a helyi arcok richtig a börtönből szedett gúnyákat viselik, sőt, mintha az ételosztó kisköcsög zsebórája is ismerős lenne. Gyorsan magához rántja a gyereket, pisztolyt nyom a fejéhez és kérdőre vonja, hogy honnan vannak a cuccok.

22.png

Elfogadható válasz híján megkezdődik a lövöldözés. Rickéket szépen terelgetik, így csapdába esnek. Nem tehetnek mást, teszik amit mondanak: bevonulnak egy alulvilágított konténerbe. ahol – váratlan fordulat – nincsenek egyedül. Szinte hihetetlen, de nem is zombikkal kell osztozniuk a poshadt levegőn, hanem a rég nem látott cimbikkel. Glennék csapata is beszopta a welcome faszt. No sebaj, majd rájönnek – mormogja Rick. Mi a hóttak véreres faszára jönnek majd rá – nem szó szerint, de lényegében így kérdez vissza a Hulk hoganra nyírt bajsza alatt Abraham. Hát arra, hogy rossz emberekkel packáztak baszakodtak.

23.png

Címkék: 18+ twd
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása