Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8979-8988. rész

2018. július 30. 12:00 - Gillotte

Ugyebár ott hagytuk abba, hogy Rudi belezuhan a hajóról a vízbe, ehhez képest a hétfői epizód úgy indul, mintha mi sem történt volna. Miki szerelmezik Szonjával, Balázs szenved Hanna miatt, Bözsiék hazaesnek fáradtan, Natasa pedig szomorúan, hiszen Rudi nem ment el az éjféli randijukra a hajón. Gigi várja Zsoltot a lakásban, aki nagy nehezen hazaér, és fáj mindene. Semmire nem emlékszik, csak arra, hogy kimegy a hajó elejébe aztán filmszakadás, de a nyaka véres, meg szédül, mint a fene. Nem akarok spoilerezni, de szerintem ez a hét az egész BK törtnet legletargikusabbja, de rájöttem, miért: Rudi azon ritka szereplő volt, akit mindenki szeretett. Mert ilyen szereplő is volt…

bk_julius16_20_1.jpg

Bözsiék lustulós napot tartanának, várhat a mosatlan, meg minden. Ja, csakhogy bejön 35 megrendelés az webshopba, ráadásul az atya is beállít Bözsiékhez, hogy legyenek kedvesek segítsenek neki egy kicsit, hisz számít Vilire, mint díszpolgárra. Az atya ugyanis jótékonysági koncertet szervez a templomba, és az adakozóbb vendégeknek a kerület díszpolgárának keze által írt levelet akar küldeni. Mindössze 17 darabot kéne megírni aznapra. Vilinek nem nagyon fűlik hozzá a foga, de mivel a másik díszpolgár is bevállalt 17 levelet, így a becsülete nem engedi, hogy ne írjon ő is. Levélírás közben elgondolkodik, hogy tulajdonképpen mire kell nekik pénz, megvettek már mindent, férjhez adták Alízt…hagyni kéne az erotikus webshopot a fenébe.

bk_julius16_20_2.jpg

Balázs még mindig nyűglődik Hanna miatt. Szonjának kéne megmutatni a dolgokat az irodában, de annyira maga alatt van, hogy Szonja inkább a bajait hallgatja tök szívesen (tényleg) mint hogy zajlana a betanítás. Balázs egyébként felhívja Klaudiát, hogy ki fog költözni a villából, és persze hova máshova menne, mint Mikihez. Klaudia értesíti Balázst, hogy hamár így alakul, Hanna eladja a villát. Szonja a ház angyala, mindenki problémáját meghallgatja, úgyhogy Balázs azt is elpanaszolja neki, hogy hiányzik neki Peti barátsága. Peti eközben a Fittlabor szaunájában (mert olyan is van ám neki, mint kiderült, ideális helyszín lenne egy újabb halálesethez) Szonja testvérével beszéli meg a Balázsos dolgokat. (Ez az a gyerek, akinek Attila magánnyomozott). Az a durva, hogy nem lőttem annyira mellé ezzel a szauna-haláleset dologgal, mert jön annak a Gergő srácnak valami ellensége, betör a kihalt Fittlaborba, túszul ejti Gergőt, és utasítja, hogy egy székkel támassza ki a szauna ajtaját, hogy Peti ne tudjon kijönni. Végül ez a Gergő addig dumál a támadónak, hogy fizet neki egy csomót, csak Petit engedje ki, hogy a fickó hajlik rá. Akkora állat, hogy ő megy be a szaunába kiszedni a félájult Petit, és amint Peti kijön, Gergő rázárja a szauna ajtaját a támadóra.

bk_julius16_20_3.jpg

A hétfői epizód 20. percében kapunk arra utalást, hogy nem csak beképzeltük Rudi balesetét, ugyanis Ádám tér haza a lakásába, zokogva. Gigi megy át hozzá, hogy jól lebaszarintsa azért, amiért az esküvőn Ádám úgy berúgott, de látja, hogy a fotós nagyon nincs jól, ugyanis zokogva mondja el neki, hogy nem tudta Rudit megmenteni, Rudi meghalt.

bk_julius16_20_4.jpg

A keddi rész elején már a hírekben is bemondják, hogy ,,a szerencsétlenül járt férfi egy uszadék fára esett, így életét vesztette”. Mindenki lélegzetvisszafojtva nézi a híreket, Natasa teljesen összetörik. Hát, megértem, jó gyerek volt Rudi azért… kár érte, de állítólag a színész srác akart kiszállni, úgyhogy ha neki ez jó, örüljünk mi is!

bk_julius16_20_5.jpg

Alízék közben Velencében vannak (és hát nem tudom, de eléggé úgy tűnik, hogy nem greenbox) és egyedül Luca és Bandi az egyetlen akik szerint el kéne nekik mondani, mi történt Rudival. A felnőttek szerint kár elrontani a nászutat ilyen lesújtó hírrel. Szerelmesek, gondoláznak, meg minden, tök jó nekik. Küldenek Rudinak egy vicces képet magukról, de nem kapnak rá választ, úgyhogy felhívják Natasát, minden oké-e. Natasa rámondja, hogy igen, úgyhogy Alízék megnyugszanak és tovább élvezik a nászutat. Beszarok, ezeket tényleg elvitték Velencébe!

bk_julius16_20_6.jpg

Ádám meghallja, amint a nyomozó Zsolttól érdeklődik Rudi balesetének körülményeiről. Ádám ezután bocsánatot kért Zsolttól, amiért mostanában rászállt, és megkérdezi, hogy mi történt este, de Zsolt nem emlékszik semmire. Aztán a beszélgetés közben mégis beugrik neki Ádám arca, de ezt nem mondja. A nyomozó Ádámot is megkérdezi az esetről, aki elmondja, hogy látta, hogy Zsolt és Rudi beszélgetnek, utánuk ment, és látta, hogy Rudi leesik a hajóról. Össze-vissza beszél amúgy a nyomozónak, hogy jaj, nem emlékszik pontosan, látta-e vagy a csobbanást hallotta, de rögtön Rudi után ugrott. Ádám lelkiismerete nem tiszta, mert ugyan szerintem nem miatta esett Rudi a vízbe, de tény, hogy amikor Rudi visszarántotta Ádámot a korlátról, hogy ne essen le, hátracsapott a karja, és Rudi amiatt esett ki, de szerintem önkénytelen reflex volt ez a karhátracsapás. Ennek ellenére Ádám is eléggé maga alatt van, még Rudit is odavizionálja a lakásba, és csak olaj a tűzre, hogy a hullaszínű, kisírt szemű Natasa megköszöni Ádámnak, hogy élete kockáztatásával Rudi után ugrott a vízbe. Érkezik Rudi volt felesége is a két gyerekkel, és finoman utal rá, hogy neki nincs pénze a temetésre, úgyhogy Natasa természetesen felajánlja, hogy beszáll.

bk_julius16_20_7.jpg

Zsoltnak jönnek vissza az emlékek, beugrik neki egy kép, amint a sötétben a hajón van Rudival, úgyhogy felmerül benne, hogy esetleg Rudi miatta halt meg. Megkéri Gigit, hogy menjen el vele a Dunához, hogy elbúcsúzhasson Ruditól. Nem tudni, csel-e, de bejön, mert Gigi nagyon meghatódik attól, ahogy Zsolt elbúcsúzik, még egy csók is majdnem elcsattan, ha nem zavarják meg őket. Jön a hívás a maszek dokitól, és bár Zsoltnak nem sok kedve van újra meghallgatni, hogy nem lehet segíteni a lábán, csak az derül ki, hogy lehet rajta segíteni. (Azt már meg sem említem, hogy Gigi házhoz hívja a specialistát… hát ezeknek az élete tényleg nem csak játék, és mese…) Egyetlen bökkenő van: mivel Zsolt vérében morfiumszármazékot találtak, addig nem lehet megműteni, míg Zsolt nem tiszta. Zsolt annyira zavarban van attól, hogy Gigi elmondaná a dokinak, hogy mit szed a fájdalmaira, hogy leüvölti Gigi fejét. Persze aztán bocsánatot kér, elmélázik azon, hogy régen mindent túlélt, most meg… Most meg nem hiszek el Zsoltnak semmit, mert közben továbbra is azon agyal, hogy a képlopási bizniszben akar benne lenni.

bk_julius16_20_8.jpg

Attila és Juli élete újra terítékre kerül. Juli jelzi, hogy hazaköltözne Nórától, úgyhogy talált vevőt a bükki házra, hogy ha eladják, akkor Attilának lesz pénze elköltözne a lakásból. Attila nem örül, hogy Juli egy szó nélkül már vevőket is talált, de csináljon amit akar. Elmegy magának lakást nézni, és arra megy haza, hogy újdonsült szereplőnk, Gergő (Szonja testvére) Petivel beszélget arról, hogy mennyire tré már, hogy Attila egy bükki házikóval akarta megmenteni a házasságát. Attila elküldi Gergőt a bús picsába, de Peti jelzi, hogy szerinte túlreagálta a dolgot, különben is, Gergő nemrég megmentette az életét. Attila elég rendesen összetörik, hiszen valahol az ő hibája, hogy levette a kezét Gergő ügyéről, és emiatt történt a támadás. Bocsánatot kér hát Gergőtől, Gergő is tőle amiért beszólt, és megint barátok. Ez legalább el van rendezve, mert a Julis dolog nagyon nincs. Juli tudomást szerez arról, hogy eladó a villa és javasolja Attilának, hogy vegye meg. Attila jogosan értetlen tekintettel bámul, hogy mégis mennyiért fogják eladni a bükki házikót, másrészt ne akarjon már Juli ennyire megszabadulni tőle. Juli bocsánatot kér, Attila aznap költözne, de Juli kéri, hogy maradjon egy estét, és hárman vacsorázzanak meg szépen utoljára. Na, csak nem ki fognak békülni?

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása