Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Végre megérkezett a Shameless új évadának trailere

2018. július 27. 18:00 - Dzsudibí

Sok kritika érte mostanában a Shameless-t, az elmúlt néhány évben többször is szóba került, hogy be is fejezik a sorozatot, aztán évadról évadra Gallagher-ék mégis túlélték valahogy. Az én legnagyobb örömömre, szerintem évek óta az egyik legjobb sorozat, és engem marhára nem érdekel, hogy mennyit változott minden az alaptörténethez képest, mert azért basszameg, kilenc év az kilenc év, a sorozatban és a való életben is, pláne, hogy az induláskor még Fiona is tulajdonképp gyerek volt, úgyhogy elég furán venné ki magát, ha mindenki maradt volna azon a szinten, ahonnan elkezdtük (karakter fejlődés, tessék felírni kispapírra). Így számomra hatalmas öröm, hogy végre megérkezett a sorozat 9. évadának trailere.

És ha már, akkor that's what I call trailer, mert kapunk ízelítőt rendesen, hogy mi vár ránk a következő hónapokban. Debbie a női egyenjogúságért küzd és közben pelenkába hugyozik, Ian Gay Jesus-ból Gay Che lesz, aki a gyógyszereit továbbra sem szedi, Frank nemibetegséget terjeszt, Lip apukát játszik, Carl továbbra is a komoly mentális problémákkal küzdő szivola feleségével próbál dűlőre jutni, Fiona pedig kijelenti, semmi sem fontosabb a családnál, jelentsen ez bármit is. A kilences számot pedig nagyon komolyan vették az alkotók, ugyanis a kilencedik évad premier dátuma 2018.09.09, este 9 óra, naptár elő, fekete filccel bevés.

Címkék: shameless
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása