Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Walking Dead 4x15 - Us (18+)

2018. július 27. 10:00 - Chat Géza

Már csak a nagyon mesügék nem tudják, hogy kik és hogyan fognak megérkezni Terminusba, nameg, hogy ott mi a pék fasza fog történni, ugye. De nyugi, nem kell rámhívni a spoilerkommandót, nem lövöm le a poént. Ellenben az időhúzó részeket mellőzve csakis és kizárólag a lényegre a jellemfejlődésre meg az ilyen sokat mondó távolba révedő tekintetekre összpontosítanék. Szóval így.

Daryl and the gang

Nos… hol is kezdjem. Ugyan Daryl első ránézésre takkra beleillik a zombiapokalipszisre optimalizált, motorok nélküli Sons Of Anarchy csapatba, de jellemben ő sokkal jobb ember. Ha csak bokáig is. Vannak gondok a beilleszkedéssel, mert a csapatszellem annyiban megáll, hogy a hazugokat halálra verik, valamint stipi-stopizni kell. Ez utóbbi nem megy olyan könnyen, van is kis kakaskodás a másik, regulár íjásszal, akit hazudozás okán majd jól agyon is vernek a gecibe. Daryl végig a főmuftival beszélget, kiderül, hogy egy fickó nyomát követik, mert az megölte a koméjukat. Daryl nem sejti, de rejtélyes faszfej pont a mi jó Rickünk. Oszt a Terminus táblába is belefutnak, de nem foglalkoznak vele, hisz felesleges becsapni magukat: őket egy közösség se fogadná tárt karokkal.

Glenn, Tara, Abraham, a zsenidoktor meg a leszbikus csaj

komótosan ballagnak Terminus fele, de amikor Glenn meglátja a vérrel felírt üzenetet, hogy Glenn, Terminusba gyere! csók, puszi: Maggie, Sasha és Bob. Na, több se kell Glennek, hogy sprintelni kezdjen. Megállíthatatlanul megy előre, leszarja, hogy Tara lesérült, hogy mindenki dög fáradt, ő most megmarad egy önző kis fasznak és megy előre, mint a hülyék. Egészen egy seggsötét alagút bejáratáig. Bölcs Ábrahám megmondja, hogy ő inkább kerülne, de Glenn juszt sem akar időt veszteni, bemegy. A halál torkába Tara lesz hű kísérője. És akkor innen a lényeg csak annyi, hogy:

  • úttorlaszhoz érnek
  • mert az alagút beszakadt
  • beragadt pár zombi
  • de vajon Maggie is köztük van?
  • Glenn lenyugszik a picsába
  • merthogy nincs ott a kis nője
  • ellenben egy rakat járkáló felfigyelt a veszett zseblápázásra
  • és megindult felé
  • a sima menekülést nehezíti, hogy Tara újfent lesérül, de úgy,
  • hogy beszorul a lába a kövek közé
  • kis szerencsétlenkedést követően
  • fényszórókra, fékcsikorgásra és Abraham intő szavára figyelnek fel, aki sortüzet nyit, és máris megmenekülnek
  • merthogy mindeközben az történt, hogy Abraham csapata a zsenidoki direkt szar navigálásának következtében nem Washington felé vették az irányt, hanem az alagút másik vége felé tettek kitérőt
  • mert mire odaértek, addigra Glennéknek is ki kellett volna érniük, ha minden fasza, ugye
  • de nem ők jöttek ki,
  • hanem Maggie, Sasha és Bob
  • és így mentek vissza megmenteni Glennt és Tarát.

Innen már egy köpetre van Terminus, szóval netta faszság lenne nem megnézni, mondja a zsenidoki, így kis szunya után mennek is, meg is találják, minden fasza, egy nő grillezik éppen és colgate mosollyal kérdezi a megfáradt bagázst, hogy biztos régóta úton vannak már, most lepihenhetnek, mert ez maga a mennyország, sunshine, happines gecc.

Címkék: 18+ twd
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.10.09. 20:24:54

Na végre, ez kezd jó lenni. Mármint a poszt, Gézu <3.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.10.10. 15:55:50

de hol van Beth?????????? szétizgulom magam, mert megkedveltem, és ha bántották, nagyon mérges leszek.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: ne piszkáljuk, jól ír.

pongi85 2014.10.12. 21:27:01

Tetszett az írás. Némelyik szófordulaton sírva röhögtem!
Nice
süti beállítások módosítása