Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

SWAT 1x19 – Irina

2018. július 27. 13:00 - szde

Fiatal Jimmy-éknél járunk, apu éppen veri anyut, Jimmy pedig mindezt végighallgatja. Megjelenik anyu, nála egy pisztoly, majd arra bíztatja a fiát, hogy kiabálja az apjának „gyáva”, ő pedig gondoskodik róla, hogy többet ne bántsa őket a férfi. Érdekes, hogy azt mondja anyu, hogy „megint kihívom a rendőrséget”, és ennek fényében mégis elítélték 18 évre gyilkosságért, amikor jogos önvédelem volt… Immár a mában Jimmy a börtönbe jön anyuhoz, aki nem akar Long Beachre költözni és ételt osztani, hanem a fia közelében akar élni és dolgozni, ezt meg oldja meg a kedves gyereke, és rúgja ki Lucát is, mert anyunak fontos, hogy kiálljon mellette Jimmy. Jimmy, jó fiúhoz híven, megígéri, hogy segít, majd megy is, mert munka van.

vlcsnap-2018-07-25-09h33m13s545.png

Szőke nő könyvbemutatón van, csipetcsapatunk civilben tolja, Victor rögtön elkábít egy testőrt, Luca és Jimmy pincérnek adják ki magukat és a liftbe terelik a hálószoba előtti testőröket, Chris és Deacon a területet biztosítják, Hondo pedig a nő után surran, és lesokkolja a személyi testőreit. Hondo a Szovjetunióban is ismer mindenkit, főleg a nőt, Irinát, aki láthatóan nem örül a viszontlátásnak. Főcím.

Irina ki van akadva, ugyanis nem kérte a kommandó védelmét, amíg Los Angelesben sütteti a hasát, és köszöni, továbbra sem kéri a segítséget, hiszen Rióban és Brugge-ben is megvoltak, a CIA pedig nem tud ugye belföldön ügyködni (bár láttunk már erre példát), és ezért kéri a helyiek segítségét. Ugyanis a nő oligarchákat meg mindenféle rosszfiúkat buktat le, és hát előfordulhat, hogy megint megpróbálják eltenni láb alól. Irinának találkoznia kell egy forrásával, Hondo pedig megígéri, hogy kedves lesz.

vlcsnap-2018-07-25-09h34m05s721.png

vlcsnap-2018-07-25-09h34m14s463.png

vlcsnap-2018-07-25-09h34m42s683.png

Jimmy elmondja Lucának a szomorú hírt, miszerint egy hete van kiköltözni, a pasas teljesen kivan, és meg mondanám, hogy jöjjön hozzánk lakni, de a szobám kanapéjáról eléggé lelógna, a galériaágyba meg szerintem nem férne el… Luca persze megérti, hogy család az első, de azért a COD-hadjáratot 54%-on hagyni mégse kéne. Irina bízni fog Hondo-ban, benne van az együttműködésben, 2x3 fős csapat fogja felügyelni, az első hármas Hondo, Luca és Jimmy.

Hondo és Jimmy anyu szabadulásáról beszélgetnek, a főnök szerint rossz ötlet anyut beköltöztetni, Jimmy vagy segít neki vagy örökre bent marad a börtönben (mi van, szerintem ez nem így működik), és Hondo tud intézni egy lakást, ahol be tud illeszkedni, és a fiát sem fogja idegelni, ráadásul Luca is maradhat. Irina közben meglép, de Hondo erre is készült, nézi a térfigyelők felvételét, a nő egy kávézóhoz jött, ahol már várja egy pendrive az adatokkal. Két férfi érkezik, ki akarnák nyírni Irinát, de Hondo-ék időben jönnek. Az egyikük megvan, a másik elmenekült. Vannak sérültek is, Hondo a nőt hibáztatja, és viszi is az HQ-ra.

vlcsnap-2018-07-25-09h35m29s845.png

vlcsnap-2018-07-25-09h35m38s599.png

vlcsnap-2018-07-25-09h35m50s807.png

Jess is ideges, Hondo meg letámadja Irinát a kihallgatóban, hogy ez az ő hibája. Fontos tanúként 12 óráig bent tarthatja, és ezt is fogja tenni, az orosz tag, akit elfogtak, nincsen előélete, egy fantom, és egy majdani vagy hajdani cikk miatt akarják megölni a riporternőt? Befolyásos orosz emberekről ír cikket 9 hónapja, akik fegyvereket csempésznek be Amerikába, ingyen akarják eladni, hogy úgy öljék egymást, mint az örmények, ukránok vagy szírek. LA az első, a szállítmány már úton is van.

Chris már a google fordítót is próbálta, de nem beszél az ember, viszont mindent ért, az ujján lévő gyűrű szerint Pavel a neve, még Jessre sem hallgat az antipatikus fiatalember. Jess a CIA egyik ügynökével beszél, a gyűrű nem a saját nevét tartalmazza, hanem a tartótisztjét, és egy fürdőben szoktak találkozni, volt KGB-ügynökök meg ilyesmi, és bár a CIA már évek óta nyomoz a főnök után, nem tudtak elég anyagot összeszedni. Ha pedig a kommandó segít, akkor két legyet tudnak ütni egy csapásra.

vlcsnap-2018-07-25-09h36m05s330.png

vlcsnap-2018-07-25-09h36m16s643.png

Chris szerint se jó dolog anyut beengedni Jimmy életébe, nem fog bajt okozni, ezt a fia ismeri meg. Luca Victort és Deacont puhítja, Victornak van egy új nője, aki már nála is lakik, Deaconnél meg van egy síró baba, és ha ez nem zavarja, akkor jöhet. Annyira azért a kommandósnak se jön be ez, mármint Deac-nek, és inkább keresnek egy lakást Lucának. Profin kell bejutni a fürdőbe, ahol minden tag férfi, büszke és hallgatag típus, így Deacon lesz a kiszemelt, Lucát meg viszi magával… testőrnek? A diszkréten a monitorra helyezett 5x5x3 centis poloska senkinek se tűnik fel, Hondo az utcán elvágja az áramot, a bent lévőknek van 4 percük arra, hogy letöltsék az adatokat.

Deacon egy szál törölközőben nyomja, a recepciós nő pedig kimegy Hondo-ért, hogy a főkapcsolóhoz vezesse. 5-10 perc, 15 perc esetén szól. A célszemély a szaunában izzad, mi ez, hogy a törcsi a derekukon van? Még ha nudista szauna is, akkor is levennék. Na, a célszemély ki van varrva, szintén antipatikus, és ő is reggelente szokott jönni, mint Deacon. Luca közben a gépről szedi le az adatokat, kint viszont visszajött az áram, és e a recepciósnak is feltűnt.

vlcsnap-2018-07-25-09h36m52s526.png

vlcsnap-2018-07-25-09h37m04s255.png

30%, Deacon pedig próbálja fenntartani a célszemélyt, az áram is visszajött, Lucának meg fogy az ideje, Hondo még kicsit terel, majd leszedi a poloskát. Deacont a célszemély izzasztja, de már megvannak, és leléphet. A recepciós ezzel egy időben fogja fel, hogy Deacon  nem is tag, de már mindenki a kukáskocsin ül, Deac egy szál törcsiben. Ami nem esik le róla, még futás közben sem.

Jimmy megint anyunál van, aki már nagyon várja a szabadulást. A fiú végre előhozakodik a menhely ötletével, de anyunak ez nem tetszik, nem értem, mit akad fent, egy másfél szobás lakásban nyilván egy felnőtt férfi nem tudna normális életet élni az anyjával egy fedél alatt. Az HQ-n Irina közli, hogy neki mennie kell, mert beszédet kell mondania, de van három lövész, aki vadászik rá, Jess nem engedné, de Hondo és a CIA-s fickó meggyőzik. A találkozó helyszíne is megvan, Deac és Luca odajönnek. A többiek Lucának mutogatnak lakásokat, de egyik sem tetszik neki, hiszen két kapcsolat között mindig valakinél dekkol, és hát az egyedüllakással van gondja. Jimmy szerint az anyja egy hős, és miatta van börtönben, ugyanis elmondta az igazat a volt főnöknek, akkor ez a magyarázat arra, hogy miért ül a sitten anyu. Chris sem szokott kitárulkozni, de néha jó megtenni, köszöni a bizalmat, amit Jimmy közvetít felé. A lány amúgy olvasta a tárgyalás jegyzőkönyvét, és a tette helyes volt, de az nem, hogy a fiát belekeverte.

vlcsnap-2018-07-25-09h37m57s161.png

vlcsnap-2018-07-25-09h38m38s458.png

vlcsnap-2018-07-25-09h39m29s016.png

Irina készül a beszédére, és nem szeret nagy tömeg előtt beszélni, Hondo is így van ezzel. Luca és Deacon úton a lakásba, miközben Irina már a beszédét mondja egy TED-konferencia szerű helyen. Rocker is a helyszínen van, Jess is, majd jönnek a rajongók selfie-re, autogramért. A lakás üres, viszont a hozzávalók ott vannak. Chris nem engedi előre a tolakodó embereket, Victor meg Rocker pedig két sajtós után megy. Deacon rájön, hogy biológiai fegyvert készítettek, tollba rejtett idegmérget, majd a kopasz tag még egy utolsó aláírást kér… a tollban van az idegméreg, Chris pedig Irina elé veti magát.

Luca és Deacon jönnek az antropinnal, miközben Victor és Rocker a két sajtóssal verekednek a konyhában, Jimmy a kopasz tag után eredt. Chrisnek már csak percei vannak hátra, Deacon már előkészítette a fecskendőt, Hondo meg kivitte a lányt a helyszín elé és vetkőzteti, hogy gyorsabban be tudják adni az ellenszert. Végre itt van Deacon, aki egy jól irányzott mozdulattal belevágja a lányba az injekciót, aki végre fellélegzik, minden rendben.

vlcsnap-2018-07-25-09h39m33s142.png

vlcsnap-2018-07-25-09h40m04s210.png

vlcsnap-2018-07-25-09h40m18s084.png

A pódium előtt Irina és Hondo várják a forrást, Hondo szerencsés, hogy ilyen emberei vannak. Irina sajnálja, hogy ennyi bajt okozott, majd érkezik egy nő, aki forrásként mutatkozik be, ölelés. A CIA learatta a babérokat az elfogott fegyverekért, és nemhivatalosan kérték Jesst, hogy mondja meg az embereknek, hogy boldoggá tették őket. Chris is kijött a kórházból, hoz egy kutyát, akit Luca fog megkapni, ő lesz az új lakótárs, mert valahol aludnia kell. A kutyus amúgy egy leszerelt kommandóskutya.

Jimmy jön Hondo-hoz, hogy megköszönje a segítséget, de anyu mégis marad vele, hát ő tudja. Irina is jön búcsúzkodni, még jól le is kapja Hondo-t, Jess pont nincs a helyszínen, de jobb is így. Irina lehet egyszer még visszajön, arra pedig nem derül fény, hogy honnan ismerték egymást Hondo-val. A SZU-n kívül.

Jimmy jön anyuért, és szerintem sokszor meg fogja még bánni a döntését.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása