Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Nem lesz Sharp Objects S02

2018. július 27. 12:00 - Dzsudibí

sharp-objects-1532556368.jpg

A Sharp Objects, azaz az Éles Tárgyak rajongóinak úgy tűnik, hogy mással kell majd pótolniuk kedvenc sorozatukat, ugyanis szerdán az HBO hivatalosan is bejelentette, hogy nem lesz második évad. Ugyan a Sharp Objects eredetileg is úgy indult útjára, hogy nem fog évtizedeken keresztül futni, azonban ennek ellenére igen magas volt a nézettsége már a kezdetektől, amely az idő múltával sem csökkent releváns mértékben.

A Big Little Lies-zal ellentétben (mely szintén nem egy több évadosra tervezett sorozat), egyelőre nem várható folytatás, habár a Dallason nevelkedett több generációnyi nézőközönség pontosan tudja, hogy ha Bobby-t vissza tudták hozni a halálból, akkor bármi lehetséges, és soha ne mondd, hogy soha, pláne, ha jók a nézettségi adatok. A döntést azzal indokolják, hogy Amy Adams karakterének eljátszása rengeteg energiáját felemészti a színésznőnek, pláne, hogy a történet sem az a kimondottan szívderítő limonádé napernyős szívószállal díszítve. Ezek után érthetőbb talán, hogy Amy Adams úgy döntött, nem tudja vállalni a folytatást. Cserébe a Big Little Lies rajongóinak egyelőre nincs mitől tartania, a sorozat egészen biztosan folytatódik, hiszen a teljes stáb, beleértve a színészek is ugyanúgy akarják a folytatást, mint a nézők.

Címkék: hbo sharp objects
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.07.27. 12:33:16

Szeretem Amy mert rohadt jó színésznő, de ha esze lenne rámenne a sorozatokra mert az több emberhez eljut és nagyot lehet vele durrantani.
Azért ez nem egy Ragyogás hogy a forgatás alatt mindenki becsavarodik.

Big Little Lies folytatást várom, jó volt.
süti beállítások módosítása