Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Walking Dead 4x14 - The Grove (18+)

2018. július 26. 10:00 - Chat Géza

Carol, Tyreese és a gyerekek

Az ő közös kis kanosszájuk egy elkerülhetetlen ponthoz vezet. Még úgy is, hogy Daryléknél is nagyobb családi idillbe csöppennek és történetesen nem a zombik finganak bele ebbe a nullás lisztbe. A sínek mentén haladva kissé megfáradva, vízért elindulva találnak egy elhagyatott, de roppant igényes kis házikót, verandával, kis udvarral, kis kerítéssel. Tábort vernek, pekándiót esznek, végre megpihennek. Mica azt mondja, hogy akár itt is élhetnének, majd a kandallóban ropogó tűz melegéből élesen váltunk Lizzie elejtett félmondataira és arra, hogy egy járókelővel, lófaszt járkálóval fogócskázik az udvaron. Ha valamit, akkor ezt ugye kurvára nem lehet. Carol megy és leöli a zombit. Ettől Lizzie hisztériás rohamot kap, olyat, amilyet az elkényeztetett kis görcsök szoktak előadni a tescóban, ha nem kapnak valami szar fröccsöntött játékot. Lizzie idegállapotba került, amin már egy anyai pofon nem segít. Ezt megvitatják Tyreese-szel míg valamiért elvannak az erdőben, de mire megérkeznek a háromból csak két gyerek van már meg. Lizzie áll kistestvére, Mica hullája felett hót büszkén késsel a kis kezecskéjében, könyékig véresen és aszongya nem kell befosni mindjárt átváltozik, mint egy transzformer és visszatér.Mekkora buli lesz az, de jó lesz akkor élni – látszik Carol és Tyreese arcán, akik menten agyfaszt kaptak ettől a képtől, és akkor a plusz infót csak most kapják meg, hogy amúgy Judithot is épp le akarta bökni.

Carol finoman átbassza a palánkon Lizziet, hogy naná, hogy megvárják míg Mica átváltozik, csak gyorsan lekötözi a cipőfűzőjével, nehogy elkóricáljon. Lizzie játszik magában, a felnőttek megbeszélnek: Lizzie nem lehet mások közelében. Carol elviszi a rétre és patakokban folyó könnyek kíséretében fejbe lövi a kislányt. A sírásás és temetés után Carol Tyreese-nek is színt vall: ő ölte meg Karent és Davidet, majd oda tolja elé a fegyvert, hogy azt csinál, amit akar, kajak leszarja. Tyreese megfeszül, mint egy kobra, egyszer rá is markol a fegyverre, de tény, hogy minden nüansznyi kis mozdulatából lejön, hogy szétbassza az ideg. Ennek ellenére ő megbocsát, mert látja, hogy Carol azóta cipeli ennek a tettének a súlyát és a részévé vált és bla bla bla. Mivel ez a ház is megtelt keserűséggel, fogják magukat és tovább bandukolnak Terminusba.

Címkék: 18+ twd
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serrin 2018.07.26. 12:24:18

Ez az egyik emlékezetes rész...

enzo23 2018.08.04. 23:27:02

Ne már, úgy vártam ennek a résznek a hogyvoltját, hiszen az egyik legfelkavaróbb rész, erre ilyen lustán írod a meg a kulcsjelenetet?
süti beállítások módosítása