Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Walking Dead 4x13 - Alone (18+)

2018. július 25. 10:00 - Chat Géza

Bob, Sasha és Maggie

Az elbocsájtó szép üzenet amerikai verziójának megzenésített intrójának kíséretében cammog Bob egymagában az erdőben, hol egy rögtönzött kis barlangbörtönben, hol egy furgon vagy mi a csöcs tetején hajtja álomra kócos kis fejét, szóval ő az, akinek nem jött be az élet. Átjött az üzenet, köszönjük. Bob menne tovább, de meghall valamit, visszanéz, mint a vak asszony és Darylt meg Glennt látja, jamerhogy ez egy kicseszett flashbeck arról, hogy Bobot miféle szél fújta a börtöncsoporthoz. Felteszik neki a stabil három kérdést, amin simán átmegy, mert csak egy embert ölt meg, azt is csak azért, mert megkérte rá. Bobnak viszont nincs kérdése, kajak leszarja, hogy kik ők és hová viszik, mert ebben a világban már minden mindegy. Innen éles váltásban váltunk a reggeli köddel együtt érkező zombihörgésre. De a regulár néző már tudja, hogy ez is csak egy standard támadás, amit a stáblistán elöl szereplő színészek simán túlélnek. Most sincs ez másként.

Bobék nyüglődése csakis egy valamiről szól, az összetartásról. Maggie folyton Terminusba menne, merugye, akár Glenn is ott lehet, Sasha meg nettó faszságnak tartja, hogy 6 golyóval a tárban nekivágnak a vakvilágnak, Bob meg inkább Maggie pártját fogja, mert ő a makacsabb. Ebből van is kis feszkó, amit az követ, hogy Maggie sunyi módon az éjszaka közepén szó nélkül lelép a gecibe és elkezdi zombivérrel  kikenni a sín menti táblákat, hogy: Glenn, Terminusba gyere! Bob és Sasha utána megy, de Bob csak vigyorog. Jön is a kérdés, hogy mi a faszt vigyorogsz. hát azt, hogy nem vagyok egyedül, válaszol vissza csípőből, majd lesmárolja a francba, de Sasha ettől se lesz kevésbé pikírt kis picsa. Node, kis műbalhé némi zombi abálás után utolérik Maggiet és fülig érő stockfotós vigyorral ballagnak hármasban Terminus felé.

Beth és Daryl

Az ő kalandozásuk sem egy nagy truváj: szépen közelebb kerülnek egymáshoz, találnak egy ravatalozót, ami pont csont üres, de azért a szekrény fel van stócolva lekvárral, mogyoróvajjal, kólával meg valami húsbefőttel. Ahogy az lenni szokott egy darabig minden a legnagyobb rendben (még mintha Daryl is egy nagyon kicsit, de tényleg csak egy hangyafasznyit rámozdult volna Bethre) aztánt minden felvezetés nélkül jöttek a zombik, amiket Daryl rutinosan leabál, hogy Beth kimenekülhessen a házból és az útnál találkozzanak. A megbeszélt helyen nincs ott a csajszika, csak a táskája és egy gumicsikorgással elhajtó kocsi. Daryl hiába ordít utánuk, nem állnak meg, így azt látjuk, ahogy badass íjászunk szomorú zenére mered maga elé a sínek menti útelágazásnál, mire 5-6 útonálló faszi (pont azok, akik Rick házába is betörtek) meg nem zavarja a merengésben és kis kocsmaduma után be nem veszik a krúba.

Címkék: 18+ twd
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fransancisco 2014.10.08. 15:40:14

No igen. Ez volt a „szó bennszakad, hang fennakad, lehellet megszegik“ rész...

nicu71 2014.10.08. 22:16:02

a 14. rész szerintem az egész évad csúcspontja,dramaturgiailag,színészileg...szívszorító,megdöbbentő.

Moria 2014.12.09. 16:08:34

Csak az a baj, hogy Chat Géza nagyon sok és fontos dolgot nem írt le a Lizzie részből.
süti beállítások módosítása