Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Reszkessetek vámpírok, Buffy visszatér!

2018. július 25. 15:28 - Dzsudibí

636677148494913025-xxx-img-d05-buffy-22-pex-ny-2-1-a9j890j2.jpg

Bevallom töredelmesen, egyetlen büdös részt sem láttam annak idején a Buffy-ból, de még nekem is automatikusan Sarah Michelle Gellar arca ugrik be rögtön, ha neadjisten szóba kerül a dolog (mondjuk miért kerülne?). Tavaly reppentek fel a hírek, idén már biztossá vált, hogy a kultikus sorozatot újragondolják. Egy ilyen nagy sikerű produkció rebootolása mindig rizikós, magasabbak az elvárások, mint egy mezei újonnan induló sorozat esetén, és ez a nyomás nem mindig a legjobbat hozza ki az alkotókból, akik aztán a végén tanácstalan, sajnálkozó mosollyal tárják szét a kezüket, hogy bocs gyerekek, mi tényleg ki akartuk nyomni fekve a háromhuszat, de a végén csak összeszartuk magunkat. 

Annyi mindenesetre már bizonyosnak látszik, hogy a főszerepet egy fekete színésznőre írják, ami abból a szempontból szerintem tök szerencsés, hogy így nehéz lesz összemosni a két karaktert. Azonban nagyjából ennyi az, ami egyelőre a nagyközönség számára is publikus információ, a további részletek homályba vésznek. Nincs se forgatókönyv, egyelőre nincsenek színészek, és nincs tisztázva az az igen lényeges momentum sem, hogy akkor most az új színésznő lesz Buffy, aki igyekszik majd Gellar Buffy-ját újrafogalmazva egy még emlékezetesebb karaktert formálni, vagy a történet csak a "Buffy világban" játszódik, így nagyobb játékteret hagyva a színészeknek és magának a történetnek is. Amennyiben azonban az előbbi, úgy jó lesz, ha a stáb, és különösen az új Buffy felköti a gatyáját, máskülönben lásd első bejegyzés, fekvenyomás, háromhúsz.

Címkék: buffy
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása