Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Még nem tisztázott, ki közvetíthet a Golden Globe-ról

2018. július 24. 18:00 - Dzsudibí

gettyimages-84185180.jpg

Egészen érdekes, eddig példa nélküli helyzet állt elő a Golden Globe háza táján: megfelelő ajánlat híján a HFPA (Hollywood Foreign Press Association) bejelentette a 2019-es díjátadó pontos dátumát anélkül, hogy sikerült volna megegyezniük bármelyik TV csatornával. A hírek szerint ugyan az NBC közel áll hozzá, hogy ajánlatuk elnyerje a HFPA tetszését is, azonban tényleges szerződés ez idáig egészen biztosan nem született. A 76. Golden Globe díjátadó 2019. január 6-án lesz megtartva a Beverly Hilton Hotelben, a jelöltek listája december 6-án lesz nyilvánosságra hozva.

Az elmúlt hónapok során a HFPA tárgyalt a CBS-szel és a Fox-szal is, habár mindez csak egy kedvezőbb alkupozíció kisajtolásának tűnhet, hiszen 1993 óta minden évben az NBC nyerte el végül a sugárzás jogát, így értelemszerűen velük már igen olajozottan működő partnerségi viszonyról beszélhetünk.  Ha igazak a pletykák, a HFPA eddig sem szerénykedett, ha anyagiakról volt szó, azonban most a többszörösét kérik az eddigi licence díjnak, amit az NBC ez idáig nem volt hajlandó megadni nekik. Míg a CBS a kieső People’s Choice Awards-ot pótolva igyekszik ily módon fent maradni a filmes díjátadók porondján, a Fox jövőbeli tervei között szerepel, hogy profiljukat kicsit színesítsék élő közvetítésekkel, amelyre egy, a Globe-hoz hasonló volumenű műsor igencsak jó belépő lenne. Ha minden igaz, az ABC ezzel szemben nem igazán erőlködik, inkább az Oscarra koncentrál idén is. Mindenesetre, ha továbbra sem sikerül megegyezésre jutni egyik csatornával sem, Andy igazán felvehetné a kapcsolatot a haverjaival, hogy két doboz fánkkért cserébe a Jóban rosszban után közvetíthessék a show-t.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása