Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Lydia néni szpojlerezett a halálát illetően

2018. július 24. 15:55 - Dzsudibí

Igen mostoha volt a Szolgálólány meséje második évadának befejező része Lydia nénivel, miután Rory Emily olyan csúnyán megrugdalta szegényt a lépcső aljában, késsel a hátában. Érthető okokból merül fel a kérdés ezek után, hogy vajon Ann Dowd szerepet kap-e majd a harmadik évadban is, és túléli az egyébként teljesen jogtalan fenéken billentést, avagy sem, azonban a színésznő legutóbbi nyilatkozatából úgy tűnik, választ kapunk a kérdésre. 

“I think I’m allowed to say that yes she will. She does survive it.”

Majd viccelődve hozzátette még azt is, hogy reméli, hogy az igazat mondták neki a sorozat írói. Warren Littlefield, a sorozat egyik producere hasonlóan árulkodó kijelentést tett egy korábbi interjúban, melyben arról mesélt, hogy amikor átadták Dowdnak a végleges scriptet, elmondták neki, hogy ugyan nem hal meg, de készüljön fel, mert elég brutális lesz a jelenet. Szerencsére ennél többet eddig senki nem spoilerezett, Dowd meg is jegyezte, hogy lövése nincs, mi fog ezek után történni, de jobb is így, mert az ő munkája nem ebből áll. Azt azonban még hozzátette, hogy izgalmas enne látni részleteket abból az útból, mely Lydia nénit olyanná tette, amilyen. 

 

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása