Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Walking Dead 4x11 - Claimed (18+)

2018. július 23. 10:00 - Chat Géza

3.png

Na, egy hét helyett csak pár napot kellett várni az új részekért, így a nagy talány is megoldódott, hogy hogy a viharba fogja utolérni magát a sorozat. Hát így: rohamtempóban. Mivel lélekben már nagyon Terminusban vagyunk, ezért most nem is történnek olyan hű de nagy dolgok, szépen épül a karakterek jelleme.

Rick, Carl és Michonne

Michonne végre megnevettette a kis szopadék Carlt, amiért Rick irtó hálás és letagadhatatlan, úgynevezett „basználak” nézéssel bámul elismerően a szamuráj kardos feka barátnéra, aki enyhén megpendíti, hogy akkor ez kéró-e az új otthon. Abból engedés van – csitítgat a jó sheriff – csak ideiglenesen vetjük meg itt a lábunkat. Ok. Michonne és Carl elmennek fosztogatni a szomszédos házakba, addig Rick leheveredik majd arra ébred, hogy faszparasztok randalíroznak újdonsült kis kéglijükben.

1.png

Eközben Michonne és carl kapcsolata tovább mélyül: kiderül, hogy Michonne-nak volt egy gyereke, aki a zombiapokalipszis áldozata lett, sőt faszija is volt, dettó ugyanaz lett a vége, így egyedül maradt, mint a kisujja. szomorú ez, na. A horror díszletté vált gyerekszobába botló Michonne teljes megrökönyödésén és helyből 20 évnyi öregedésén túllépve nem árt elfelejteni, hogy Rick mekkora szopóágon cidrizik éppen. Elég nagyon. Mivel a betörők morcona úriemberek – akik nem is annyira úriemberek – túlerőben vannak, Rick nem hősködhet, így némán kikommandózik, majd a házat ért zombitámadást is kihasználva még időben szól Carlnak és Michonne-nak, hogy tűzés van innen elfele. Egész pontosan Terminusba.

Glenn vs Abraham

Az epizód amúgy úgy kezdődött, hogy a harckocsival Washington felé robogó kómás Glennel a platón, meg kellett állni pár kocsi miatt. De három zombi is odakullogott. Abraham Colgate-mosollyal az arcán konstatálta a helyzetet és verte szét a zombik fejét. Erre Tara – tudjuk, a börtönből megmentett lány – azt mondja, hogy ilyet még nagyon rég nem baszott. Mármint nem úgy, hanem, hogy valakit mosolyogni látott volna. Erre Abraham csak annyi mond, hogy ő a világ legszerencsésebb embere, ennyike. Glenn x perc játékidő után lassa magához tér az eszméletvesztésnek beállított beauty sleepből, majd lebaszólag megkérdni, hogy hol vannak és hogy elhagyták-e a börtönbuszt. Nos, jó reggel napsugaram, Washington felé tartunk, a buszt elhagytuk, mert az utasai kajakra halottak voltak. Történt ez vagy három órája. Glenn leszarja, megállítja a kocsit, lepattan elindul vissza, de Abraham megálljt parancsol, mert ha nem tudta volna, ő egy halál fontos misszión van: ezt a bundeszliga frizkós faszit kell eljuttatnia a Washingtonba, mert egyedül ő tudja, hogy mitől ütött be a szar.

2.png

Glenn nem hatódik meg, sőt, lebasz egyet Abrahamnek. A jó csihi-puhi bevonzza a zombikat a kukoricásbúl, és persze, hogy a legfontosabb ember, a zombivírus mindentudója áll, mint egy fasz totál védtelenül. De szerencsére feltalálja magát, leemel egy gépkarabélyt és elkezd vaktába lőni, abból nagy baj nem lehet, ugye. csodák csodájára mindenki megússza. Kivéve a katonai gépet. Erről Abraham tol is egy anekdotát, hogy hogy a bús picsába volt képes egy vakegér tudósalkat tönkrebaszni az a járművet, ami megannyi sivatagi küldetést, tököm tudja mennyi bevetést, de ha úgy tetszik még a kibaszott Námot is túlélte, hogy? Erre jön valami lefitymáló, de rohadtul ésszerű érv: a nemtom milyen kaliberű lövedék úgy viszi át a valahány mm-es acélt, mint kés a vajat. Abraham is csak pillázik, majd megint azon kapja magát, hogy Glenn elballag és Tara plusz még az ő embere is követi. Erre jön a tudós ombre, hogy jobb lesz őt követni, mert isten se tudja, hogy mi vár rájuk Washington felé vezető úton, míg az eddig megtett táv hót tiszta. Mondjuk ez érv. Mennek is Glenn után okosan.

Címkék: 18+ twd
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása