Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jön az ötödik Vikings kazetta B-oldala

2018. július 23. 16:00 - Dzsudibí

A pénteki egy igazi pirosbetűs ünnepnap volt a Vikings rajongóknak, hiszen nem csak az 5. évad folytatásának premierdátumát jelentették be, de egy elég ütős trailert is bemutattak a nagyközönségnek. A történet ott maradt félbe még januárban, hogy Ragnar kölykök egymással civakodtak, ki uralja a világot, mintha az annyira számítana. Ez a kis nézeteltérés vezet el minket egészen odáig, hogy Ivar the Boneless hatalomra kerülése után bosszút fogad azok ellen, akik elárulták. 

A folytatásra majdnem egy teljes évet kell várni, ugyanis a show csak 2018. november 28-án kerül ismét adásba. A történetszál Duke Rollo visszatérésével bonyolódik tovább, és annyit már előre sejteni lehet, hogy Ivar pozíciója sincs azért annyira bebetonozva, ősellenségek egymás kebelére borulva, immáron testvéri szövetségben igyekeznek Ivart odébbrugdalni a trónról. 

A szintén 20 részesre tervezett hatodik évad előkészületei már javában folynak Írországban.

Címkék: vikingek Vikings
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása