Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8959-8968. rész

2018. július 23. 12:00 - Gillotte

Folytatódik az esküvői készülődés, ha évadokból álló sorozat lenne, biztos egy egész évadon át készülődnének, most megjósolni is képtelenség, meddig húzzák. Mivel Alíz elől titkolni kell, hogy Bözsiék adtak pénzt a bulira, az egész család azon van, hogy átalakítsa Alíz anyjának régi, válltöméses menyasszonyi ruháját. Bözsi a piacra igyekezvén összefut a pappal, aki a falujában volt az atya. Istenem, de kicsi a világ… elmondja Jeromos atyának, hogy az unoka házasodik, és amikor az atya arról érdeklődik, lesz-e templomi esküvő, Bözsi rávágja, hogy persze. Hát nehogymár szégyenben maradjon egy több éve nem látott papnál! A fiatalokat nem tudja rábeszélni a templomi esküvőre, úgyhogy beég az atyánál, de ezzel elhúzni három epizódot elég durva… Nem baj, búcsúztatók is vannak! Krisztiánék isznak, és sztriptíz bárba mennek, Alíz pedig Natasa, Gizi meg az új csaj, Petra társaságában lánybúcsúzik. Petra be van rúgva, úgyhogy minden felpattanó labdát azzal csap le, hogy aztán vagy válás lesz a vége, vagy nem. Gizi kártyából jósol: hát eléggé be fog ütni a szar, nem is sokára, de ne félj Alízkám, ez bármit jelenthet! Alíz kiborul, úgyhogy részegen elszökik a buliról, és nekiáll vadul püfölni egy menyasszonyi ruhabolt ablakát, hogy márpedig neki szép ruha kell, nem valami szar! Alíz rángatja az ajtót, veri kézzel, cipővel, az üvegajtó viszont hajthatatlan, nem nyílik ki. Natasa végre megtalálja Alízt, eldumálgatnak, amikor jön egy rendőr, akit Alíz chippendale fiúnak néz. Ez csak ront a helyzeten: a kamera felvette ugyanis ahogy Alíz részegen randalírozik, úgyhogy személyi igazolvány hiányában be is viszik a kapitányságra, ahol nem mással, mint jövendőbelijével, Krisztiánnal találkozik, szintén bilincsbe verve.

bk_jul3_7_1.jpg

Attila remek tervet eszel ki, hogy új ügyfelének, Gergőnek ügyét megoldja: odacsalja Gergő a zsarolót azzal, hogy fizet a parkban, ahol Attila elkapja, és jól ráijeszt. Megérkezett a telep jótevője, Vágási Feri jogutódja!

bk_julius3_7_3.jpg

Bandi végre randira hívja Lucát. Főz neki (ami nem sikerül) de aztán rendelnek pizzát, és nagyon jól elvannak. Már éppen történne valami említésre méltó, amikor a postás levelet hoz Bandinak: jövő héten kell mennie Londonba felkészítő tanfolyamra. Luca csak úgy magában meg is siratja a dolgot, de egy hétre kár belemenni bármibe, meg is mondja Bandinak, mert nem akar elveszíteni valakit, aki fontos neki. Bandi vergődik, de Miki szerint felesleges: ez az a helyzet, amikor az eszedre kell hallgatni a szíved helyett. Megható, de Bandi annyira maradna, és Luca is annyira sajnálja, hogy Bandi elmegy, hogy Miki végül talál módot arra, hogy Bandi maradhasson, egy itteni képzése is van a londoni egyetemnek, úgyhogy csak néha kell kijárnia Bandinak, együtt lehet Lucával. Na, Miki, nemes gesztus!

bk_jul3_7_2.jpg

Ez az a hét, amikor Hanna eltűnik a sorozatból, ugyanis elmegy Milánóba. Balázs a kórházi ágyon talál rá egy levélre, amiben Hanna leírja, hogyan döntött. Balázs kétségbe esve hívja Klaudiát, és rohanna Hanna után, de Peti lebeszéli, szerinte hagyni kell Hannát, és azt nézni, neki hogy a jobb. Csóri Balázs igaz könnyeket hullat, belesajdul az ember szíve. Hanna ellenben alig képes egy könnycseppet kierőltetni magából, de persze, értem én, hogy fáj, és nekünk is rettentően, hogy most egy darabig senki nem fog erkölcscsőszt játszani.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása