Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A királyi TV Angliában mást jelent

2018. július 21. 12:00 - Dzsudibí

19857511_251ff0a5bc0c138c8cd3fbd48d5145a9_wm.jpg

Habár az idei év legtöbbet emlegetett királyi esküvője májusban lezajlott, azonban nincs nap, hogy ne futnék bele olyan érdekfeszítő és kardinális kérdéseket feszegető szalagcímekbe, minthogy Meghan Markle fodros tangabugyija passzolt-e az aznapi outfitjéhez, hogy legjobb barátok vagy ősellenségek-e a királynővel, vagy hogy akkor most játszhat-e Monopolyt, vagy be kell érnie a Gazdálkodj okosannal. Ami maradék bőr ezen a sztorin van, azt mind gondosan le kell fejteni, amíg tart az érdeklődés, márpedig az éppenséggel nem látszik lankadni.

Ezt a hullámot meglovagolva készül a “Meghan and Harry: The First 100 Days” című dokufilm, mely a hercegi pár cukorszirupos szerelmét kívánja bemutatni a nagyközönségnek. Az egy órásra tervezett film a TrueRoyalty.tv-n lesz bemutatatva, de jó pénzért természetesen más csatornákon is elérhető lesz majd. A filmben olyan történészek, szakértők és a divat illetve a showbusiness világából ismert emberek szerepelnek majd, akik ismerik a párt, vagy legalábbis egyszer látták már őket messziről, sötétben, víz alatt. A TrueRoyalty.tv múlt hónapban indult az Egyeült Királyságban, Írországban, az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában és Új-Zélandon. Nick Bullen, a TrueRoyalty.tv alapítója szerint a csatorna lényegében a királyi programok Netflixe, így értelemszerűen kizárólag a királyi családdal kapcsolatos témák kerülnek majd feldolgozásra és sugárzásra a későbbiekben is. Mint mondtam, ami maradék bőr.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása