Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Walking Dead 4x10 - Inmates (18+)

2018. július 20. 10:00 - Chat Géza

7.jpg

Beth narrál: minden fasza, van egy börtön, ahol boldogságban, békességben leélheti ez a kis családdá vált csoport a tyúkszaros kis életét. Eközben meg menekül az erdőben a zombik elől. Még jó, hogy ott van dDaryl, mint gárdedám és megvédi a seggét. A badass íjászban kiégett a viccrelé, nincs már meg az a hurráoptimizmus, ami… ami… ami benn sose volt meg, de Bethben most is ott buzgálkodik, hogy van remény egy fasza életre. Na persze. Összetaposott szőlőszemeket találva eljutnak valami sínekig, ahol pár zombi falatozgat éppen. Daryl vérprofin iktatja őket, Erre Beth kétségbeesetten sírni kezd, mert hát olybá tűnik még sincs remény.

Mika, Lizzie és Tyreese

Tyreese háttal áll, majd a lányok kérdésére vissza vakkantva oldalra fordul és kiderül, hogy ott van ölében a kis Judith. De szép ez. Igen, szóval cudar körülmények, nyílt színi pelenkázás, gyermeksírás, etetés és hasonlók. a kevésbé izgalmas részek oda vezetnek, hogy egyszer csak sikítást hallanak, amire Tyreese egyből ugrik is, a két gyereket otthagyva. Megy leabálja a síneknél az emberekkel hadakozó zombikat, majd lövést halé és bevillan, hogy na a gyerekeknek gatter. Igen, a gyereksírós odavonzott hozzájuk pár díszes példányt. Míg Lizzie azon ügyeskedett, hogy a kis Juduth-ba belefojtsa az életet, addig Mika elpazarolt egy golyót és lelőtte a levegőt, jól. Szerencsére Carol pont a nyomukban volt és megmentette a seggüket. Ennek Tyreese örül a legjobban. Megöleli Carolt, aki a keresztkérdésekre, hogy hol volt eddig, hol volt amikor a börtön szitává lett lőve és a többi, lehazudja még a holnaputánt is. Kis mellékzönge: a sínek mellett haldokló faszikám azt mondja, hogy oda kell menni, ahova a sínek kifutnak, mert ott van valami faszagányos hely. Erről később a Terminus-térkép és felirat is tanúbizonyságot tesz: Aki ide betér, az túlél.

Sasha, Bob és Maggie

Egy patak mellett csöveznek. De nem sokáig mert Maggie hajthatatlanul meg akarja találni Glennt, aki ugye a busszal simába kijutott a börtönből. Bár Sasha csőrét eléggé bassza, hogy Maggie makacs feje után kell menni, sajna nemtehet mást, mert Bob bágyú vigyorral megy az elszánt nő után és okvetlenül vicceskedik. megtalálják a buszt. Pechükre zombikkal van tele. Maggie parancsba adja, hogy egyesével eresszék le a buszról a zombikat, hogy lássa ott van-e Glenn. Kis gikszer után kiderül, hogy nem, de Maggie felmegy a buszra lemeózni, hogy nincs-e a teljesen felzablt emberek között a kis férjecskéje. A Földön kaparászik egy átlagos testalkatú, első blikkre Glenn kinézetű zombi, akit Maggie egy kisebb sírógörcsöt elnyomva agyon is szúr, majd lezuhan az egyik ülésre és előad egy oscar-díjas bőgést, amiből nem lehet eldönteni, hogy örül-e vagy keserves bánatában megőrül-e éppen.

Glenn pillázik a börtön rommá lőtt hídján és az üvölti: Maggie. Mind hasztalan. Visszamegy a cellablokkba, magára ölti a létező összes védőfelszerelést és elindul kifelé. Aztán meglátja az egyik ellent, Tarát, aki egy ketrecbe zárva magát ül és nem csinál semmit, csak hagyja a monoton zombihörgés szépen lassan kikezdje az ép elméjét. Glenn segít rajta, vagyis inkább a segítségét kéri. Ok, segít, kijutnak, faszaság. Az út mentén két-három zombit leabálva Glenn összeesik, Tara segít neki, majd  háta mögül meghallja a dicsérő szavakat, hogy: Fasza voltál csajszi! Egy batár nagy katonai gépsárkányból kipattan egy vörhenyes katona (plusz még ketten) és megkérdezi, hogy mi az áru. Nem túl bíztató, na.

Címkék: 18+ twd
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása