Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

SWAT 1x18 – Egy rész, amiben Hondo nem nyomoz

2018. július 20. 09:00 - szde

Mumford és Hondo csapata – Hondo nélkül – besegítenek a rendőröknek, és járőrözni mennek. Luca és Deacon a központban maradnak, ahová SNI-s gyerekek fognak érkezni, így sajnos Luca új letöltött applikációja a helyi éttermekről nem lesz kipróbálva. Chris Mumforddal került egybe, ugyanis a pasas egyik embere elmegy, és kell neki valaki más. Hondo közben az apjához jön, ahol a nővére várja, ugyanis most költöztetnék a kedves papát, aki már megint meggondolta magát, és hiába kell teljes felügyelet neki, nem akar LA-be költözni.

vlcsnap-2018-07-08-22h06m26s093.png

Chris és Mumford egy lövöldözés helyszínére érkeznek, egy pszichiáter rendelőjében történt az eset, a tettes páciens volt, Zach, aki a próbaideje miatt járt a nőhöz. Zach egy utcai árusnál, új fegyvert akar venni, percenként nagyon sok lövéssel, tévedés kizárva, majd miután a tettes szétlövi a céltáblát, 4 lövést az árusba is beleereszt, fizetésképpen. A főcím után Chris és Mumford rögtön az utcai árushoz érkezik, aki ugye már meg van halva, majd levonják a konzekvenciát, hogy ámokfutás lesz itt.

Hondo Hondo Sr-hoz érkezik, ahol társasozik négy öregember, Hondo Sr pedig evésre kényszeríti a fiát, egy „ne felejtsük el, ki itt az apa és ki itt a fiú” felkiáltással, ami Hondo Jr-nak láthatóan nem tetszik. Közben Victor egy tolvajt üldöz, kerteken, még egy házon át is, majd amikor megvan a tag, akkor veszi csak észre Victor, hogy eltűnt a rádiója. Gyanítom, az utcán álló hajrálányok közül valamelyik tette el. Jimmy nagyon örül annak, hogy nem ő szúrta el, a „tolvaj” pedig egy lány.

vlcsnap-2018-07-08-22h13m27s001.png

vlcsnap-2018-07-08-22h18m46s684.png

vlcsnap-2018-07-08-22h19m11s007.png

Deacon és Luca láthatóan nem értenek a gyerekekhez, de Jess nem engedi őket szabadulni, így kimennek a páncélkocsihoz tülkölni. Hondo Jr és Sr az utcán kezdenek el veszekedni, az apa nem akar elköltözni, a fia pedig nem akarja itthagyni az apját, még a régi telefonjára is megjegyzést tesz. Hondo Jr pedig valami régi barátnőjével fog találkozni, egykor lesz az ebéd, és a hely olcsó, szóval nem kell félni.

Megvan Zach barátnője, így Chris és Mumford a nő munkahelyére igyekeznek, ahol Zach már ott van, lövöldözve, természetesen. Chris kapja a férfit, aki erősebb ellenfélnek bizonyul, és rendesen helybenhagyja a lányt. Az eset után Mumford azért már nem úgy néz Chrisre, mint egy potenciális új csapattagra, ami a lánynak rosszul esik, és ki is fakad Hondo-nak. Deacon és Luca kezdenek belejönni a dolgokba, Deacon szerint a tolószékes Travisnek nem úgy kéne barátokat szereznie, hogy rosszalkodik, hanem menjen szakkörbe – mondjuk kosarazni – csak egy speckó szék kell hozzá, és voilá. Az egyik kislány pedig diszlexiás, ezt Luca szúrja ki, és szerinte az olvasás nehéz, nincsen semmi gond.

vlcsnap-2018-07-08-22h23m48s966.png

vlcsnap-2018-07-08-22h24m11s203.png

vlcsnap-2018-07-08-22h24m54s655.png

Hondo közben megérkezett a randira az exszel, aki egyben az első szerelme is. Kamaszodnak a fiai, a férje biztosítós, de mindez fent van a Facebookon, Hondo-nak meg nincs olyan, mert ő nem az interneten éli az életét. Hondo szerint elröpült az idő, a nő szerint meg Hondo Sr haverjainak mindegyikének problémája van, például a nő apjának szívműtétje volt. Az HQ-n kihallgatják Zach barátnőjét, aki kétszer randizott a pasival, és azalatt nem sokmindent tudott meg róla, csak annyit, hogy utálja az anyját.

Jimmy és Victor kajálni mennének, de utóbbinak fáj a szíve a rádió miatt, a hajrálány 100 dolcsiért odaadta volna neki, de hát Victor türelmetlen volt. Hondo és a nő továbbra is a randin, aki azért akart találkozni, mert újra akarta élni a kamaszkorát, kezdte elveszíteni a régi önmagát. A nő köszöni, jól van, Hondo-nak pedig elég a kommandó. A nő átmegy pszichológusba, és Hondo Sr-ban keresi a választ, hogy hátha attól fél, hogy ő is lelépne… Hondo szerint az igazság csupán annyi, hogy mindig közelebb állt az apjához, mint az anyjához, de amikor elhagyta őket, akkor nem tudta, hogy mi van, a kapcsolatuk azóta sem a régi.

vlcsnap-2018-07-08-22h29m40s829.png

vlcsnap-2018-07-08-22h33m26s790.png

Zach egy utcai árust fáraszt a gyerekkori sztorijával, hogy egy buszmegállóban dekkolt, miután elszökött az anyjától, de senki sem akart segíteni neki, és élelem, valamint víz nélkül volt. A gyerek pedig felnőtt, majd megölték, de előbb elintézett egy csapat embert a buszon. Az HQ-n mindenki pörög a buszokon, Deacon és Luca is mehetnek, de a kislányt itt kéne tartani, ez pedig Jess dolga.

Victort az egyik őrmester számon kéri a rádió miatt, de a srác kamuzik egyet, Jimmy pedig visszaszerzi a hiányzó felszerelést. Hondo nővére ki van akadva azon, hogy az apja nem akar pakolni, Hondo pedig végre befut, és keménykedni kezd. Hondo Sr nem akar púp lenni a családja hátán, Jr szerint pedig pakolni kéne, mert családként fognak elmenni innen, és máris késésben vannak.

vlcsnap-2018-07-08-22h35m43s711.png

vlcsnap-2018-07-08-22h40m52s624.png

Megvan Zach, Jess már kapcsolatba is lépett a buszvezetővel, Rocker útépítőmunkásnak van beöltözve, a többiek pedig beöltözve várják a pirosnál a buszt. Chris agresszív, öt másodperc alatt leteríti a tettest, majd minden szó nélkül faképnél hagyja Mumfordot. Az HQ-n pedig a pasas megteszi az ajánlatát, Chris teszi az ártatlant, majd beajánlja Ericát, a nőt az előző részekből, aki az akadémián tanul. Deacon mindig is hitt a lányban, Hondo pedig büszke rá, közben az is kiderült, hogy van még egy tesójuk, egy lány.

Luca beszél a kislány mamájával, aki rögtön a legrosszabbra számít, de most jön az a rész, hogy diszlexiás volt Luca is, tizennégy évesen vették észre nála. Az anya két állásban is dolgozik, sem ideje, sem pénze, Luca projektje pedig az lesz, hogy ő majd elviszi a vizsgálatra a kislányt, és segít is neki az olvasásban.

vlcsnap-2018-07-08-22h42m09s649.png

vlcsnap-2018-07-08-22h43m22s442.png

Jimmy rávette a hajrálányt négy ezer dollárért, hogy visszahozza a rádiót, és nekem volt igazam, tényleg az utcán ácsorgó lányok közül az egyik volt a tettes. Jimmy kölcsönadja a pénzt Victornak, akinek most el kell adnia pár Lakers-jegyet, Jimmy pedig csak akkor tartja a száját, ha ő is kap egyet valamelyik meccsre.

Hondo Jr és Sr a háztól búcsúzkodnak, majd indulnak, hogy visszaköltöztessék az apát Los Angelesbe.

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

m.lena 2018.07.20. 14:11:17

Köszi a hogyvoltot! Csak egy kis plusz érdekesség, a kislány Kenny Johnson (Luca) lánya, szerintem ettől még aranyosabb lesz a közös jelenetük.

szde 2018.07.20. 14:16:07

@m.lena: Most már tudom, honnan volt akkor ismerős a kislány! Köszi az infót! :)

Gabba 2018.07.22. 10:46:00

@szde: már egy ideje meg akarom kérdezni: van valami oka, hogy saját epizódcímeket használsz, és nem az eredetiket? nincs vele bajom, csak kíváncsi vagyok.

szde 2018.07.22. 12:22:50

@Gabba: Nekem nem mindig adja át a cím a résznek a tartalmát, és inkább próbálok találni rá egy jobbat, de remélem, ez senkinek nem okoz gondot :)
süti beállítások módosítása