Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Rick valóban kiszáll a The Walking Dead-ből

2018. július 20. 12:00 - Dzsudibí

800px-autopx-scale-to-width-down.jpg

Szégyen, nem szégyen, nem vagyok oda a zombis témáért, azon egyszerű oknál fogva, hogy beszari gyáva alak vagyok, és a lassan vonagló, oszladozó hullák hörgő vonulásának látványa még a seggemet is görcsbe rántja, annyira rettegek. A The Walking Dead-et mégis teljes erőbedobással követtem a kezdetektől (a seggörcs állandó jelenléte mellett persze), és bár egy ideje szüneteltetem, a sorozatról szóló híreket továbbra is követtem, ezért lepett meg, amikor a közelmúltban felreppentek a pletykák, hogy Rick talán elhagyja a sorozatot. És ahogyan az lenni szokott, nem zörög a haraszt, ha nincs mögötte zombi, ugyanis ezúttal Robert Kirkman, a sorozat producere erősítette meg, hogy a pletykák nem alaptalanul keringenek.

Egy hónappal azután, hogy az első hírek megjelentek Andrew Lincoln távozásával kapcsolatban, Kirkman csütörtökön bejelentette, hogy a hír igaz, habár a képregényben nem tervezik Rick karakterének likvidálását. 

"He cares about the fans. He cares about the show deeply. He wants to do something special on the way out. We have something amazing planned. I wouldn't want to spoil anything, but anybody who has been a fan of his journey, who loves Rick Grimes, who loves the world of The Walking Dead, you're going to want to see what we do."

- fogalmazott Kirkman egy nyilatkozatában, vagyis a Ricket játszó Andrew Lincoln törődik a rajongóival és a sorozattal, ezért nem egyszerűen hagyja majd ott a sorozatot, hanem valami különlegeset terveznek számára. Hogy mit jelent ebben az esetben a különleges, azt nyilván senki nem fogja nekünk előre lelőni, mindenesetre ami jelenleg biztosnak látszik, az az, hogy Lincolnnak a kilencedik évad lesz az utolsó. 

A sorozat kilencedik évada októberben indul, pontos dátum egyelőre nem ismert, az első előzetes mára várható.

Címkék: amc twd
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása