Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szeptemberben újra felbőgnek a Mayans-motorok

2018. július 19. 12:00 - Dzsudibí

Szeptember 4. fontos dátum lehet azok számára, akik szeretik a keménylegényeket. No, nem ám a mezei Pistákról beszélek a sarki kondiból, akik rendszeresen kihagyják a lábnapot, hanem olyan tűzben edzett férfiakról, akik pontosabban céloznak nyilaikkal hátrafelé a motoron, mint ősapáink tették lovaikat megülve; akik törött sörösüveggel borotválkoznak reggelente; akik egyformább egyenmellényben feszítenek még a WC-n ülve is, mint akármelyik angol legénybúcsús horda; akik saját anyjukat is elteszik láb alól, ha az a bizonyos íratlan törvény úgy rendelkezik; és akik valójában igencsak érző szívű drága jó emberek, de persze ehhez sok sok részt kell végignéznünk, hogy nekünk is világossá váljon. Ha esetleg valaki még ezek után sem tudja, miről beszélek, az biztosan nem nézte a Sons of Anarchyt, de most itt a remek alkalom, hogy pótolja hiányosságait, hiszen érkezik a Mayans MC.

Nem is akárhogy, hiszen az új trailerben Jax is feltűnik. Na persze, nem hús-vér emberként, hanem egy út mellett felállított bájos kis síremlék formájában, miközben a Mayans tagjai elhúznak mellette motorjaikon. Mert ők ugye megtehetik, hiszen nem darálta őket pépes zúzalékká egy 5 millió tonnás kamion. Ha esetleg valaki egyébként az én véleményemre volna kíváncsi (márpedig miért ne volna), akkor ezen a ponton muszáj elmondanom, hogy ez a trailer eddig igencsak harmatgyengécske, azon kívül, hogy sötét arcú bácsik motoroznak a sivatagban, majd rózsák mellett (???), nem igen történik más, így túl sok továbbra sem derül ki a várható sztoriról. Persze hangulatában sok újat ne tessék várni, ha már ugyanaz az író, mint a SOA esetében.

A 10 részesre tervezett évad sorsáról még januárban döntöttek, és a történet szerint két és fél évvel későbbről indul majd a mese, mint ahol Jax csúfos véget ért. A fókusz "EZ" Reyesen lesz, aki a történet szerint prospectként kerül a bandába, és akinek személyes drámája egyelőre nem hoz sok új újdonságot az életünkbe, hiszen mint azt korában az össze Sons of Anarchys főszereplő esetében megszokhattuk már, ő is vergődik a szeretett klub és a szeretett nő között. Ha esetleg ezek után valakinek mégsem hozná a sorozat a kívánt borzongást, az se csüggedjen, mivel a pletykák szerint további Sons of Anarchy spinoffok várhatók a jövőben, további érző szívű keménylegényekkel.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása