Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Az epizód, amit majdnem David S. Goyer rendezett

2018. július 19. 17:00 - Sick Rhymes

2718500842_b328b35c1b_b.jpg

David S. Goyer hosszú évek óta az egyik legfelkapottabb író, ha szuperhősökről vagy más hasonló témákról van szó. Ő jegyzi a Nolan-féle Batman-trilógia forgatókönyveit, a Penge-filmeket és -tévésorozatot, de a dolgozott a Kickboxer- és a Superman-franchise-on is. Éppen ezért volt akkora hír 2013-ban, amikor bejelentették, hogy a rendezőként kevésbé ismert Goyer rendezi majd a negyedik évad 15. részét, amiből végül sajnos nem lett semmi.

Az epizódot végül Greg Nicotero rendezte, pedig annak idején maga Goyer jelentette be, hogy az utolsó előtti részt ő rendezi majd a negyedik évadból. Már akkor kicsit furcsának tűnt, hogy a Zack Snyderre bízott DC-filmes univerzum nagy költségvetésű projektjei (Batman vs. Superman, Justice League) mellett hogy a viharba lesz Goyernek még rendezni is ideje. Mint kiderült, hiába szerette volna nagyon az AMC, végül pontosan azért nem jött össze, mert a DC-filmek forgatási időpontjai pont ütötték az utolsó előtti rész forgatását, ezért végül Nicoterónak kellett beugrania.

Azóta a DC-filmekről kiderült, hogy nagyobb a füstjük, mint a lángjuk, Snyder kirúgta a Warner, Goyer pedig a következő két évben négy nagy költségvetésű produkción dolgozik majd, szóval biztos nem lesz ideje már a Walking Deadnek dolgozni.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása