Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Walter White végre visszatér?

2018. július 18. 11:00 - Dzsudibí

A Breaking Bad és Better Call Saul rajongó tábora között igen nagy az átfedés, így nem csoda, ha utóbbi elindulása óta találgatják lelkesen a fanok, hogy vajon visszatér-e Walter és Jesse. Bár egyértelműen egyik oldal sem zárkózott el a dologtól, és a Better Call Saul időben ugráló történetvezetése is könnyen beilleszthetővé, már-már indokolttá tenné, hogy betekintést nyerhessünk Saul életének ezen szakaszába is, azonban a sorozat készítői nem éltek ezzel a magától értetődő lehetőséggel, mely várhatóan a nézettségi adatokra is jótékony hatással lenne. Egészen idáig.

Vince Gilligan, a sorozat producere egyik kevésbé egyértelmű nyilatkozatából az derül ki, hogy a 4. évadban egy olyan új történetszálat mutatnak be a nézőknek, ami - ahogy fogalmazott - visszavezet minket Walter White világába. A nyilatkozatból azonban jóformán semmi más nem derül ki, így természetesen az sem, hogy visszatér-e bármelyik korábbi Breaking Bad szereplő, és ha igen, akkor ki lenne az. A legendás sorozat, a Breaking Bad nem olyan rég ünnepelte 10 éves szülinapját, a kerek évforduló alkalmából rendezett bulin Bryan Cranston és Aaron Paul is úgy fogalmaztak egy interjúban, hogy nyitottak karaktereik feltámasztására a Better Call Saul történetén belül is, azonban nyilatkozatukból akkor még úgy tűnt, hogy konkrét lépések ez irányban nem történtek. Így tehát számunkra egyelőre marad a nihil, a mardosó kíváncsiság, és a véresre rágott körmök egészen augusztus 6-ig, az új évad premier dátumáig.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása