Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Walking Dead-játékoknak köszönhetően sokkal többet tudunk a karakterekről, mint azt gondolnánk

2018. július 15. 10:00 - Sick Rhymes

cast_1920x1080_0.jpeg

Azt tudjuk, hogy a képregény és a tévésorozat két külön Walking Dead-univerzumban játszódik. Azt viszont csak kevesen, hogy hova lehet tenni a Telltale két tucat játékepizódját. Hivatalosan a játékok a képregényes univerzumhoz kapcsolódnak, azoban sok esetben az itt elhangzó infók átültethetők a tévésorozat szereplőire is.

Hershel

hershel_and_shawn_game.png

A TWD-játék első évadában eljutunk Hershel farmjára, és mint kiderül, mi Rick és a többiek előtt értünk oda, sőt, Hershel egyik fiát a mi hibánkból ölik meg, aminek köszönhetően elkezdi a később a karámba zárni a zombi családtagokat, mint azt már eddig megismertük. A TWD első évada mindenképpen kötelező azért is, mert sokkal többet tudunk meg Hershel és családjának tragédiájáról, mint addig azt hittük.

A Dixon tesók

si_daryl_and_merle.png

Ugyan Merle és Daryl nem szerepelnek a képregényekben, a The Walking Dead: Survival Instinct című, meglehetősen gyengécske lövöldözős játék éppen az ő múltjukat mutatja be, hiszen ez nem Telltale-játék, nem kapcsolódik a képregényekhez. A játék Merle és Dixon azon időszakát dolgozza fel, mielőtt Rickék találkoztak volna velük. Kiderül, hogy Merle-t a katonaság üldözte valamiért, illetve azt is megtudjuk a játékból, hogyan vált Daryl védjegyévé a nyílpuska. Ja, és ebből a játékból derül ki az is, mi lett sorsa Amy és Andrea szüleinek.

Shane

14_5.jpg

Szintén egy másik, ingyenesen játszható játék a Walking Dead: Dead Reckoning, ami a tévéműsorhoz, annak is egy elég fontos időszakához kapcsolódik. Itt Shane és King's County, vagyis Rick városát ismerjük meg a zombifrász kitörésének idején, és megtudjuk, hogy Shane többek között azért lett akkora megkeseredett faszkalap, mert saját magának kellett végeznie az excsajával, akiért még érzett valamit. Külön érdekesség, hogy azt is megtudjuk, hogyan lett zombi Leon, Rick rendőrkollégája az első részből, akit sosem szeretett.

Glenn

maxresdefault_1_2.jpg

Szintén a Telltale első szezonjában azt is megtudjuk, hogy mit csinált Glenn, mielőtt találkozott volna Rickkel. Glenn Maconban egy gyógyszerészetben húzta meg magát másokkal, azonban később egy rádiós híradást hallva fogja magát, és elindul Atlantába, hogy segítsen a barátain. Itt ismerkedik meg majd Rickkel és a többiekkel. 

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Prof. William · http://profwilliam.wordpress.com/ 2018.07.15. 16:53:52

Most már majdnem biztos vagyok benne hogy fizet nektek valamit a cég. "Kicsit" már sok a Walking Dead reklám.
süti beállítások módosítása