Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

SWAT 1x17 – Angyalok városa

2018. július 13. 09:00 - szde

Menő házba a férj érkezik haza, a neje nem reagál a szólításokra, majd a hálóban a tükör előtt öltözködve találja meg a férj. A fürdőből a meztelen Jimmy jelenik meg, majd az erkélyről a medencébe ugorva távozik. Tanács: mindig legyen medencéd, és az elég mély legyen, hogy ha valaki 6-7 méterről beleugrik, akkor ne legyen semmi baja. Az esetet a HQ-n elmeséli Chrisnek, aki szerint azt kapja, amit érdemel. A beszélgetést Deacon szakítja félbe, ugyanis akció van.

vlcsnap-2018-06-30-10h55m35s742.png

Fegyveres ember menekül kocsival a rendőrök elől, a mellette ülő tag már meghalt, pechjére a fegyveresnek. Akit a karambol sem állít meg, máris menekül, egy családi házban ejt túszokat, ahol a kisfiú drónt épít a nappaliban. Jess interjút ad az újságnak, aki az előterjesztéseiről érdeklődik, ezt a beszélgetést pedig Hicks szakítja félbe, ugyanis menni kell a túszejtés helyszínére. Hicksnek nem tetszik Jess előterjesztése, szerinte nem a rendőrség van a nőért, hanem a nő a rendőrségért, és siessen.

A kommandóskocsiban a csapat a lakhelyekről beszélget, Hondo Dél-LA-ben marad, mert az az otthona. A helyszínen kiderül, hogy a halott az egyik banda embere volt, Emberölő becenévvel futott az utcán, a fegyveres pedig Angel, és nincsen vesztenivalója, így mindenképpen ki kell dumálni a túszokat, nehogy kárt tegyen bennük. Hondo bejuttat egy mobilt Angelnek, amin Jess hívja, hogy megkezdjék az egyezkedést. Angel egy jelöletlen kocsit kér meg tudósítókat, Luca közben egy bazinagy izébe ült be, ilyen lánckerekes kocsiba, de ezt most nem fogja tudni használni, mert van bent egy család, ugye.

vlcsnap-2018-06-30-10h56m11s925.png

vlcsnap-2018-06-30-10h56m27s097.png

vlcsnap-2018-06-30-10h56m40s130.png

Angelnek nincsen más követelése, csak a kocsi, de előbb a családot ki kell hozni, majd kiderül, hogy Angel húga veszélyben van, ezért kell neki a jelölelten autó. Hogy bizonyítsa a jó szándékát, elengedi a fiút, Julient, majd Deacon bedobja a kocsikulcsot az ablakon, plusz még grátiszként egy gránátot is kap, a drónnak a nappaliban meg annyi. Na, Luca új járgánya egy tank, Julien pedig érdeklődik, hogy mi van a drónjával, mert akkor lesz a verseny, amin indulna. Hicks jófej, és beengedi a gyereket a lezárás előtt, aki elég jól viseli, hogy a találmányát tönkretette a kommandó. Luca megnyugtatja, hogy pert indíthat a város ellen, de Juliennek kell a 25k, amit a győzelem jelentene, az egyetemi tandíjára menne az összeg. Deacon és a többiek fogják a hozzávalókat, és indulnak HQ-ra a gyerekkel.

Chris szerint Jimmy randiprofilja nem megfelelő, egyik képen se mosolyog, ennek oka pedig egyszerű: gyerekes lesz a képe tőle. A lány felajánlja, hogy kijavítja a profilt, és akkor nem fogják férjezett nők felszedni a srácot. Jimmy belemegy, majd azon csodálkozik, hogy honnan tudta Chris a jelszavát. A többiek jönnek Juliennel, akinek van egy éjjele csodát tenni: Luca szeret szerelni, Victor ha nem zsaru lett volna, most mérnökként keresne sokkal jobban, Deacon meg csak jófej.

vlcsnap-2018-06-30-10h57m03s991.png

vlcsnap-2018-06-30-10h57m13s300.png

Jess és Doki a fegyvertárban beszélgetnek a cikkről, a nő szerint Hicks fura vele szemben, Doki meg nyugtatja. Angel a bőre alól szed elő egy bilincskulcsot, majd a fegyvertárban túszul ejti Jesst és Dokit. A nő beszélne, de korábban se hallgatta meg a pasit, a húga pedig nem bűnöző, jogra jár. A banda azért rabolta el a húgot, mert Angel ki tud nyitni egy széfet, és így akarták munkára buzdítani. A banda vezére, Javier hajnali kettőig adott neki időt, Hicks kint pedig nem akarja értesíteni a médiát, ellenben az Angyalt igen, mármint a Halál Angyalát. Hondo közben úgy beszél az HQ-ról, mintha most látná először – hány ajtó van, kijárat, kamerák, ezeket ismernie kéne, de hát rendben.

Deaconék áttelepítik Julient egy biztonságos helyre, Jess pedig kéri Angelt, hogy engedje el Dokit, aki csak egy látogató. Doki közben beismeri, hogy ő a civilkontrol, és segít megkeresni a húgát, de Angel nem hisz neki. Doki is vesztett már el valakit, ez új infó Jessnek, Angel pedig örül, hogy két értékes túsza van. Jimmy és Chris közben kiderítették, hogy a húg tényleg eltűnt. HQ-n a vezérlőpanel is betonfalakkal van körülvéve, ide kéne lyukat vágni, a Halál Angyala pedig a cég legjobb mesterlövésze, több mint száz sikeres találattal.

vlcsnap-2018-06-30-10h57m28s666.png

vlcsnap-2018-06-30-10h57m54s557.png

Az Angyal tényleg nem egy szószátyár típus, Angelnek meg mindegy, ha meghal a húga, akkor vérengzést csap. Hicks szerint nincs idő igazságot szolgáltatni, Jess pedig kiszúrja a mesterlövészt, és beáll a golyó útjába. Jessnek a családot kellett megóvnia a túszejtésnél, és most a húg megtalálása is Jess tiszte. Hondoval akar beszélni, aki fegyvertelenül jöhet a fegyvertárhoz, Angel anyja talán tudhatja, merre tartják fogva a húgot.

Az anya lakása fel van forgatva és üres, a nőt a hűtőládában találják bezárva. Julien dolgozik, Deacon meg a saját szendvicsét hozta a gyereknek, az új alkatrészekkel pedig többféle módosítást végezhet, amire otthon nem volt lehetősége. Jimmy nincs megelégedve az új találatokkal az appon, Chris szerint ne a fotót, hanem a profilt nézze, és máris van egy kávérandija a műszak végén.

vlcsnap-2018-06-30-10h57m59s301.png

vlcsnap-2018-06-30-10h58m16s763.png

Angel szerint Jess hőse, Hondo járjon sikerrel, aki elhozta az anyját, majd a nagy összeborulás és kibékülés helyett az anya jól megmondja a magáét, majd a végén engedélyt ad arra Hondo-nak, hogy megölje a fiát. Angel sajnálja a dolgokat, de nő nem beszél többet. Chris és Jimmy megtaláltak egy lépésszámlálót, ami GPS-szel van felszerelne, és Emberölőé volt. Megvan a cím, egy hentesbolt, a banda ott szabadul meg a holttestektől.

A lány tényleg ott van kikötve a vágóasztalon, Javiernek kell a pénz, ami a páncélszekrényben van, de az a testvéréé volt, aki meghalt, és a kulcs sincs meg, erre kéne Angel. Már majdnem kinyírnák a lányt, amikor a csapat rajtuküt, Luca végre bejutott a vezérlőhöz, és készen állnak az ajtó kinyitására. Közben a fegyvertárban verekedés történik, az Angyal a vállán találja el a másik angyalt, és amint a túszok szabadon vannak, Angel egy gránátot szorongat. Hondo hozza a húgát, itt végre nagy összeborulás van.

vlcsnap-2018-06-30-10h58m28s209.png

vlcsnap-2018-06-30-10h58m44s497.png

Jess elmondja Hicksnek, hogy sosem fogja elfelejteni, hogy ő adott neki esélyt a csapatnál, ja, meg hogy örült, hogy a férfi adja kint az utasításokat. Végül Dokit faggatja az elvesztett ismerőséről, aki a civilkontrol fősulis barátnője volt, ő gazdag, a lány szegény, lánykérés. Egy pasas folyton követte, de a zsaruk nem törődtek a feljelentéssel, majd egy nap betört a lakásba… amikor felajánlották neki a civilkontrolt, akkor nagyon örült, a menyasszony emlékére csinálja ezt.

Érkezik Jimmy randija egy piros motoron, Chris üdvözli, és csak azért jött ki, hogy elmondja, Jimmy rendes srác. A lány látta már korábban a profilt, de a boxolós képek nem jöttek be neki, a motorja pedig még várólistás, és rögtön versenyeznek a kávézóig. Chris nevetve nézi a párost az ajtóból.

vlcsnap-2018-06-30-10h59m05s700.png

vlcsnap-2018-06-30-10h59m14s186.png

vlcsnap-2018-06-30-10h59m31s433.png

Julien rájön, hogy a) még nincsen kamerája, b) késésben van. A kamerát Luca Mumford szekrényéből tuti nem lopta el, és az időben érkezés is az ő feladata lesz. Hondo és Jess beszélgetnek, a pasas meg akarná hívni a nőt egy italra, de a happy hournek már vége, és gondolom, máskor már nem lehet elmenni inni egyet.

Kommandóskocsival érkezni egy versenyre tök menő, Luca tereli az embereket, az e=mc^2-es pólót viselő srác szerint meg oltári ötlet, hogy a SWAT hoz a helyszínre. 

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása