Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Miért nem vágták le eddig Rick egyik kezét?

2018. július 13. 17:00 - Sick Rhymes

99e7c3f9abbd8aaa67cbe775f312f86d1-206934-1280x0.jpg

Az egyik legnagyobb esztétikai eltérés a képregény és a sorozat között, hogy a woodburys időszak után megmaradt Rick mindkét keze. Ez azért érdekes, mert a képregényben elég fontos része lesz a karakterének, a tévésorozatban ezt valamiért nem vették át.

A képregényben a Kormányzó sokkal durvább elmebeteg, mint sorozatban, aminek az egyik legjobb példája, hogy különösebb előzmény nélkül egyszerűen levágta Rick jobb karját. Mondani sem kell, hogy ez az apró részlet milyen plusz réteget ad a Kormányzó és Rick közti ellentétnek.

Maga Andre Lincoln is elég régóta lobbizik azért a készítőknél, hogy legyenek oly' szívesek, és vágják már le az egyik karját. A gond csak az, hogy Robert Kirkman szerint tévében ezt olyan drága lenne megoldani egy olyan központi szereplő esetében, mint Rick, hogy egész egyszerűen nem éri meg. Ráadásul Kirkman később arra is panaszkodott, hogy fél karral Rick nem tudná olyan menőn újratölteni a pisztolyát. Az már más kérdés, hogy Merle esetében csak megoldották a dolgot egy hatalmas pengével, és Hershel lábának elvestését is megoldották.

michaelrookermerledixon.jpg

Egyébként inkább arról van szó, hogy Kirkman maga is bevallotta, hogy megbánta már, amiért a képregényben levágta Rick kezét, mert ott rendszeresen át kell írni hétköznapi helyzeteket úgy, hogy Ricknél erre is figyelni kell. De Kirkman véleménye is változik, mert idén februárban már arról beszélt, hogy igazából azt is megbánta, hogy a tévében megvan Rick mindkét keze. Ki érti?

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása