Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Walking Dead 4x03 - Isolation (18+)

2018. július 11. 10:00 - Chat Géza

 

8.png

Szóval Davidet és Tyreese nőjét, Karent könyörtelenül felgyújtották. Ez így nem állapot. Az idegösszeomlás szélén táncolva Tyresse hangot is ad ennek, rácshoz keni Darylt, lepofozza Ricket, majd miután a benga négert lefogták Rick földre küldi és ott veri hülyére a fejét. Közben megy a sírásás és a tanácskozás, hogy mi a tosz legyen, jamerthogy a vírus emberégetés ide vagy oda, de csak tovább terjedt. A bevált módszeren ne változtass alapon jön a karantén. Mindenki lenyugodhat a picsába, csak a bé karakterek betegek. Kis hatásszzünet, némi ivóvízpara és kiderül, hogy Glenn is benyelte a gyilkos náthát. Daryl egy kis csapattal elmegy 75 km-rel odébb valami lópatikába, állatorvosi egyetemre, hogy gyógyszert hozzanak a betegeknek.

2.jpg

A tényleges induláshoz persze húsz perc masszív öklődés kell. Tyreesebe is bele kell imádkozni a lelket, hogy a ne a tökét vakargassa és Sasha után sopánkodjon makk egészségesen, hanem emelje fel a seggét és csináljon valami hasznosat, ami több mint puszta rinyapináskodás. Gyerekek, idősek, betegek mind-mind külön blokkban vannak. Hershel szökni  próbálkozik, de Carl észreveszi és kötelességből vele megy az erdőbe bogyókat szedni. A nagy gyűjtögető misszió után Hershel bemenne a betegek közé, de Maggie lebassza, hogy mégis mi a faszt képzel! Rick is beleugat egy kört, de Hershel juszt is bemegy a betegek közé, hogy kiossza a bodzateát. A jó doktor jól rá is köhög egy kis véres köpetet, szóval tiszta haszon volt, hogy Hershel bement. Betegek száma: +1

Eközben a 75 km-t a gyógyszerért mentóalakulat missziója egy kicsit deficites lesz. Daryl a süket szövegelés után elkezdi basztatni a rádiót, mire valami recsegő emberi hang szólal meg, és valami olyat mond, hogy túlél… Jujj mi lesz itt! A nagy rácsodálkozásra észre sem veszik, hogy 120-szal belehajtottak egy ezerfős zombihordába, amin azért nehéz átgázolni. Rükverc, balkanyar, de pár zombifejet bekap a jobb hátsó, így csak elpörög a kerék. Nincs más hátra, be az erdőbe. Tyreese némán, dühösen szuszog a hátsó ülésen, majd kipattan és egy kalapáccsal zúzza le az őt körülvevő zombikat, és rohadtul nem úgy néz ki, mint aki féltené csóri életét, így Darylék ott is hagyják. Tyreeset ennél keményebb fából faragták, kicsit később beéri bajtársait, és már közösen menekülnek elfele.

3.jpg

Otthon Carol a kerítésen túl kitisztítja a vizes tömlőt, de a zombik őt is ellepik. Rick hót idegesen rohan utána, hogy kivakarja a nyakig érő szarból, majd le is bassza, hogy ezt a vizes dolgot holnapra halasztották, ugye! Ja, de mi van akkor, ha nincs holnap? Kemény szavak ezek, de Rick csak a börtönön belül, kis rendőrös nyomozás után mer visszakérdezni. Carol, te a szíveden viseled ennek a csoportnak a sorsát, ugye? Bármit megtennél a biztonságunkért, ugye? Te ölted meg Davidet és Carolt, ugye bazmeg, ugye?

IGEN.

Címkék: 18+ twd
8 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyugatnepe.blogter.hu 2014.09.10. 12:06:59

úgy látszik a zombikolapszist csak a Hyundai kocsik bírják ki

gizmo26 2014.09.10. 16:21:47

A LOST-al ellentétben Itt legalább nem makulátlanul borotvált főhősöket látunk.

nicu71 2014.09.11. 02:05:52

Ilyen laza hv-t csakis egyvalaki írhat

Prof. William · http://profwilliam.wordpress.com/ 2014.09.11. 16:55:03

Ebben a részben különösem tetszettek a gyönyörűre fényezett pöccre induló kocsik a zombiapokalipszis kellős közepén. :)

gvolgyitams 2015.06.20. 10:20:57

Borzalmasan írsz! Olyan mintha unnád az egészet! Vagy ha utálod a sorozatot, akkot hagyd a drancba! Ezt a stílust te fel mered rakni a netre? Az intelligencia már semmit nem jelent? Anit művelsz, az egy óvodás szintjén van!
süti beállítások módosítása