Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Walking Dead 4x02 - Infected (18+)

2018. július 10. 10:00 - Chat Géza

Míg a zombi Harry Potter éledezik, addig valaki sunyi módon patkánnyal eteti a kerítésnél tolongó járkálókat. Ugyan nem látszik, hogy ki az, de aki nem spoilerfób az nézze meg a zseblámpát tartó kezet, aztán kommentekben kezdjünk el anyázva találgatni, hogy ki lehet az. Tyreese szerelmet vall a nőjének, Karennek, majd egyik jobbra, másik balra elhúznak aludni. A csaj még megmossa az arcát és valami apró neszre felfigyelve irgalmatlan zajt csap. Na erre ébred fel a halálból a kis Potter. A nő se nem lát, se nem hall, pedig a jellegzetes krákogó zombiszörtyögés egyáltalán nem téveszthető össze némi horkolással, basszameg. A zombigyerek nem is őt találja meg, de az elkövetkező gebaszt nézve ez teljesen tök mindegy. Legyen elég annyi, hogy pont egy horkoló ember gigáját sikerült kiaharapnia elsőként, így sikolyra, jajveszékelésre nem kelhetett volna fel az egész kibaszott cellablokk, de hajnalig tartó belezésre, trancsírozásra és hangos nyammogásra azért csak-csak kirázta volna a csipát valaki szeméből, NEM? De ez nem a valóság, ugye, fasznak háborgok itten.

7.png

A koránkelők aranyat lelnek az urbánus mondás szerint. A TWD börtönében most zombiharapás a jutalom annak, akit ideje korán kidob az ágy. Rick kertészkedés közben, Maggie a toronyban őrködve, Glenn reggeliért indulva hallja meg a bentről kiszűrődő lövöldözést. A gyors lefolyású krízis után konstatálják a zsenik, hogy ez az egész elindítója valami fránya nátha lehet. Épphogy nem mondják ki, hogy pestis, holott sanszos, hogy ebben a zárt környezetben valami ilyen kaliberű járvány üti fel a fejét. A tanács megtanácskozza a témát: akik fertőzöttek lehetnek, azokat el kell különíteni, ennyi. A tanácsterem előtt pont elhalad Karen és Tyreese, ami csak azért lényeges, merthogy a nő nagyon kahiccsul, ami a vírus/járvány tudja lófasz micsoda tipikus jele, ugye. Karantén gecz! - ahogy a művel szakorvos mondaná.

6.jpg

Eközben a már jól előre vetített krach is felüti fejét, de csak azután, hogy Rick magában moralizálgat nettó 10 percet. A börtön kerítése feladja a harcot és bedől a gecibe. Itt kósza félmondat erejéig kiderült, hogy valaki patkányokkal etette a zombikat, de még mielőtt bemásznának a járkálók, Rick az EU-s raklapokból eszkábált ól felé sandít szomorúan, majd hozatja a furgont Daryllel. Inkább a kismalacok vesszenek, mint ők. Rick instant disznóülést rendez a börtönön kívül, hogy elcsalja a kerítéstől a zombikat. Miután jó sherifünk letudta ezt a melót és felégette az ólat, jelentőségteljesen átadja fiának pisztolyát és maga is felcsatolja az oldalára a mordályt. Eddig tartott a jó világ.

8.png

Tyreese beteglátogatóba igyekszik Karenhez, amikor vérnyomokra lel és gyanúsan vizslatni kezdi a belső udvar felé vezető vércsíkokat. Na vajon mi a tosz történhetett? Hát bizony a két beteget jól felgyújtották, hogy ne fertőzzenek. Tyreese ettől függetlenül persze full idegbeteg.

Címkék: 18+ twd
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása