Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Július 27-én tér vissza az Orange Is The New Black

2018. július 10. 18:00 - Bob Benson

orange-is-the-new-black-season-6-episode-3-1.jpg

A Netflix egyik legrégebbi sorozata a női börtönben játszódó Orange Is The New Black már a hatodik évadát kezdi idén nyáron, a közelgő premier alkalmából a kiadták az első hosszabb előzetest az évadhoz. A tovább után meg lehet nézni, hogyan folytatódik néhány héten belül a 4 Emmy-díjat is megnyerő komédia/dráma. (Aki nincs képben a sorozattal, annak spoilerveszély.)

Az Orange Is The New Black népszerűségét jelzi, hogy egy nap alatt simán megugrotta az 1 milliót csak YouTube megtekintésekben. A Taylor Schilling, (az Emmy-díjas) Uzo Aduba és Natasha Lyonne főszereplésével készült sorozat az ötödik évadban elég átrendezte a status quo-t a börtönlázadással, aminek a következményei eléggé meg fogják határozni az új részek történetét. 

A trailer után felmerül a kérdés, hogy mégis hol lehet Alex? Könnyen elképzelhető, hogy elárulta a többieket, vagyis hiányzása a történetnek és nem Laura Prepon szerződésének köszönhető. Az új börtön egy teljesen más stílusú és hangulatú részeket hozhat, a megújulás meg nagyon kell, hiszen tudjuk, hogy legalább 8 évad biztosan készül az Orange Is The New Blackből. 

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása