Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Egynyári kaland 3x06 – Én még soha (évadzáró)

2018. július 10. 09:00 - szde

 Egy hét késéssel, de ami késik, nem múlik, ráadásul a rossz pénz sem vész el, szóval itt van a harmadik, és a kritikusok szerint az eddigi legjobb, évad utolsó részének hogyvoltja:

Valahol a Balaton-parton egy buszmegállóban várakoznak a fiatalok: Luca, Zsófi, Lakótárs és Csónakos. Luca hozzá a szokásost, szerinte a házasság a modernkori rabszolgaság, ráadásul a nőknek van egy indokuk, hogy miért nem kezd valamit az életével, miért nincsenek ambíciói – mondja ezt az a Luca, akiről ugye a) elmondta a munkaügyis is, hogy hasznavehetetlen, b) semmi motivációja. Végre befut Gáborka apukája, aki áradozik a menyasszonyról: porcelán bőr, jó kisugárzás, sokat tud az édesvízi halakról, ráadásul most nyert valami ösztöndíjat. Végre befutnak az esküvő helyszínére, Gáborka és Bence már ott várják az érkezőket, Luca kap egy nagy medveölelést, Gáborka anyukája pedig rögtön szendvicsekkel kínálja a fiatalokat.

vlcsnap-2018-07-07-11h01m20s064.png

Végre megismerhetjük Boglárkát is, aki rögtön szimpatikusabb, mint Luca, ráadásul ránézve sem egy transzvesztita jut az ember eszébe… Csónakos és Lakótárs egy franciaágyas szobát kaptak, amin előbbi kiakad, hogy miért, amikor elmondta, hogy nem Dórával jön, Lakótárs pedig nem fog rárepülni egyik koszorúslányra sem, mert szerelmes belé Luca, és nem akarja megbántani, ugyanis a lány érzelmileg tök éretlen. És milyen igaza van!

Luca szerint Gáborka halálra fogja unni magát Boglárka mellett, aki végszóra betoppan egy adag sütivel, meg egy meghívással a lánybúcsúra, amit Luca nem akar elfogadni, de Zsófi igent mond. Közben azon gondolkozom, hogy vajon főszereplőnek lenni ebben a sorozatban alapkövetelmény, hogy ne legyen melle a lányoknak? Mert akkor tök jók, de én személy szerint örülök Boglárkának, akivel kegyesebb volt a természet, legalábbis nem anorexiás. A lánybúcsú az limuzinban történik, ahol a menyasszony és a koszorúslányok jól érzik magukat, a másik két lány meg buta fejjel néz, de hát ezt megszokhattuk.

vlcsnap-2018-07-07-11h01m35s220.png

vlcsnap-2018-07-07-11h01m54s021.png

vlcsnap-2018-07-07-11h02m22s369.png

A legénybúcsú unalmasra sikeredett, Gáborapu fia élettörténetét mesélte el, ami mindenkinek kínos. A lányok közben héliumos lufit szívnak, a sofőrnek meg elege van a zsivajból, és kiakad, amikor nem értem, neki ez a dolga… na, mindegy, igazából egy tök felesleges harminc másodperc, de van benne három káromkodás, és most biztos a rendezőnő nagyon boldog. Gáborkáéknál közben az a játék, hogy halneveket kell mondani úgy, hogy nem látszik ki közben az ember foga. Ha eltéveszti a nevet vagy kilátszik a foga, akkor inni kell. És erre inni kell. Csengő, Encsi érkezik, akit sztriptíz táncosnak néz Gáborapu, a lány meg elnézte a dátumot, és Gáboranyu elviszi a lányokhoz. Encsi ezért még beszélni akar pár szót Csónakossal.

Kint találkoznak, Encsi stoppal került ide, és eléggé hülyén érzi magát, hogy beállított, mert Csónakos plusz egy fője már Lakótárs. A srác akarta hívni Encsit, aztán valahol az éterben elkeveredett a hívás, másfelé kapcsolták a központosok a vonalat, mondjuk Sopronba… A lányok közben én még sosemeznek, aminek az a lényege, hogy olyan állítást kell mondani, ami rád nem igaz, de legalább 1 emberre a társaságból igen. Akire igaz, annak innia kell, ha pedig senki sem iszik, akkor annak kell, aki mondta. Luca rögtön elszúrja a játékot, amúgy meg a lényege az lenne igazából ennek, hogy sztorit is kell mondani az állításokhoz.

vlcsnap-2018-07-07-11h02m03s787.png

vlcsnap-2018-07-07-11h02m38s649.png

vlcsnap-2018-07-07-11h02m27s405.png

Encsi ott csatlakozik, hogy „én még sosem voltam egyszerre két pasival”, és rögtön beleköt, hogy pontosan kettő vagy nagyobb-egyenlő kettő, Zsófi szerint igyon csak. „Én még sosem csaltam meg a páromat”: Encsi és Zsófi is iszik, Luca szerint sok a közös a két lányban. Zsófi még sosem volt az egyetlen szűz a társaságba, mire ugye Lucának kell innia, aki viszont még sosem szexelt a barátnője exével.

Gáborapu rögtönzött táncot lejt a fiúk előtt, ezek szerint a sztripper nem jött időben, Lakótárs pedig nem érti, mit keres itt Encsi. Gáborka számára Encsi új infó, Csónakos meg befejezte, többet nem randizik. Végre befut a táncosnő is, hát mit ne mondjak, találhattak volna… szebb, csinosabb, jobb nőt? Vagy csak felkérhettek volna egy igazit. Gáborkának nem jön be a műsor, apu nem érti, miért. Gáborka szerint a legénybúcsú lényege, hogy védetté tegye a házasságot a démonoktól, ráadásul ő már nem független, szereti Boglárkát, aki amúgy áldását adta a sztriptízre. Gáborka továbbra sem akarja, hogy pénzért vetkőzzön neki egy nő, apu legénybúcsúja pedig a sürgősségin fejeződött be az első tizenöt perc után.

vlcsnap-2018-07-07-11h03m12s556.png

magic-mike415x275.png

vlcsnap-2018-07-07-11h03m44s808.png

Na, a lányoknak is sikerült eljutniuk egy Chippendale-fiúhoz, aki Benett a Korhatáros szerelemből, a készítőknek pedig mellékelek egy képet fent a Magic Mike című filmből, hogy amúgy milyenek a sztripperek, mert nem egy tizenhét éves* srác ki se gyúrt teste az, amilyennek az emberek elképzelik őket. Zsófi is előadja a saját rúdtáncát, ami ugyanaz, mint a második évadban, Benettnek pedig nem tetszik, hogy elveszik tőle a showt.

Már a szállodában, Luca vetkőzik, majd benyit Lakótárs, aki nem tudta, hogy szobacsere történt. A srác Luca nem létező melleit bámulja, majd meg is jegyzi, hogy lyukacsos az abrosz. Másnap reggel Zsófi mellett baloldalt Luca, jobboldalt pedig Benett fekszik, ezek szerint sikerült beújítania egy pasit, ráadásul a közös ágyban szexelni a Chippendale-fiúval. Ez azért meredek, nem lehetett valami nagy menet, ha a mellettük alvó Luca semmit se érzékelt a dologból.

vlcsnap-2018-07-07-11h04m42s528.png

vlcsnap-2018-07-07-11h05m17s348.png

vlcsnap-2018-07-07-11h05m35s842.png

vlcsnap-2018-07-07-11h05m42s500.png

Csónakos az egyik koszorúslánnyal beszélget, de Encsi harminc méterre tőlük annyira elvonja a figyelmét, hogy képtelen felfogni a flörtölést. Encsi vissza akar menni Budapestre, de Luca szerint maradnia kéne, ő pedig már csak ismeri a bátyját. Luca rossz szobába nyit be, ahol Boglárka könnyezik, de csak a boldogságtól. Nászútra nem mennek, hacsak Oregon nem számít annak, a menyasszony ugyanis oda kapott ösztöndíjat.

Milf is befut, aki nem tudja elképzelni a nyári esküvőt, az Alpokban akar lovas szánt meg pónikat télen. Zsófi számára új infó ez a helyzet, Benett pedig még mindig itt van, talált egy Bud Spencer alakú foltot a zuhanyfüggönyön. Zsófi felajánlja, hogy legyen a srác a plusz egy fője, ruhának meg megfelelő lesz a munkaruha. Az esküvőn Milf végig kameráz, szelfiz, mindezt az első sorból. Amúgy nekem tetszik a helyszín, aranyos, meghitt, csendes, ha szeretném a nagy felhajtást, akkor biztos ilyet akarnék.

vlcsnap-2018-07-07-11h06m25s291.png

vlcsnap-2018-07-07-11h05m54s536.png

vlcsnap-2018-07-07-11h06m55s567.png

vlcsnap-2018-07-07-11h07m09s556.png

Milf a csokorelkapásnál elég pszichopata fejet vág, de hát ugye a csokor pont Luca ölébe esik, aki abban a percben el is hajítja azt. Az ebédnél Milfnek rögtön kedve támadt házasodni – pillantás, pillantás Bencére –, Lakótárs pedig elég bénán próbálja Luca tudtára adni az érzéseit, aki hozza a szokásos taplóságot, szóval mindegy. Encsi és Csónakos abbahagyták a True Blood nézését, Milf pedig anyáskodva meri ki a levest Bencének, aki nem szereti a sűrűjét. Milf szerint az egy év együttjárás nem sok idő, Benett pedig talált egy Terence Hill Bud Spencer alakú zsírfoltot a levesében. Hogy Zsófi kontrázzon, kiderül, hogy Benett 185 centi (szerintem inkább csak 180, de nem veszünk ezen össze), mire a táncos bedurcizik, és távozik. Zsófi pedig – kettőt lehet találni, hogy hol – megrántja (igen, a nadrágjánál), ami ugye lejön róla, mert ez a munkaruhája. Remélem, a negyedik évadra lecserélik a forgatókönyvírókat olyanokra, akiknek van humorérzékük, de a legjobb az lenne, ha az első évadot rendező stábot visszahoznák, a mostanit meg kirúgnák.

Luca és Lakótárs fellépnek, az előző részből a bongyorhajú tag írt még egy szar dalt, hogy hallgathassuk, és Luca továbbra sem tud énekelni. Pedig azt hittem, ez az SZFE-n ilyen alapkövetelmény, hogy legalább három tiszta hangot ki tudj énekelni. A dalt mérsékelt lelkesedés fogadja, később pedig Bence és Zsófi beszélgetnek. A lány belátja, hogy hát ezt elszúrta, így az egész nyarat, panaszkodik a munkaidő miatt, meg hát Karolin se jegyezte meg a nevét. Bence szerint el fogja érni a lány azt, amit akar, és kurvajó építész lesz belőle. Bence most épp azon van, hogy óceánjáróra menne pincérnek, világot látni, és akkor abból a pénzből el tudna kezdeni valamit. Milf pedig mindezt a beszélgetést kihallgatja.

vlcsnap-2018-07-07-11h07m51s613.png

vlcsnap-2018-07-07-11h08m01s033.png

Következik a nyitótánc, aranyosra és viccesre sikeredett, sajnálom, hogy Gáborka és Boglárka nem kaptak nagyobb teret az évadban, mondjuk én szívesebben néztem volna őket, mint az összes többi szereplőt egybevéve. A tánc végén jönnek a katonai ruhába beöltözött lányok, és elrabolják Boglárkát, majd a szobában várnak addig, amíg Gáborka meg nem találja.

Luca szerint a csokrot hozzávágták, Lakótárs is értékeli a függetlenséget, és nem érti Zsófit, aki nem tudja vállalni az érzéseit – mondja ezt az, aki szintén nem tudja, annak, akit kábé harminc perce érzelmileg visszamaradottnak titulált. Csónakos nem szokott protektív bátyó lenni, mert általában a világot kell megmenteni Lucától, de most Lakótárs hagyja már békén a húgát, és nem biztos, hogy egyedül Luca a szerelmes.

vlcsnap-2018-07-07-11h08m13s928.png

vlcsnap-2018-07-07-11h08m28s993.png

Zsófit a többiek Benett-tel szívatják, ez egész vicces, de a lány nem tudja ezt felfogni, Encsi pedig bocsánatot kér tőle, hogy neki nem is jött be igazán Dávid, meg hát a Bence-issue-t is sajnálja, Gáborka pedig végre megtalálja a társaságot. Csónakos lett beöltöztetve menyasszonyka, ez itten az Eladó a menyasszony program, Encsi be is fizet egy Ikea Family kártyával. Encsi tudja, hogy a múltja elég kalandos, de meg tud változni, majd lekérik Csónakost, aki nem hagyja ennyiben a beszélgetést, a lány után megy, csók.

Bence és Zsófi megint összefutnak, Milf neheztelt a srácra, hogy nem beszéltek az óceánjáróról, Zsófi sajnálja a dolgot, de Bence nem. A srác lehet haza sem fog jönni, de ha van valami (vagy épp valaki), akkor visszajön. Másnap a hatos kint sétál a parton, az este folyamán becsiccsentettek. Encsi még nem is strandolt a nyáron, de most elkezdhetik, és nem gond, hogy nincsen fürdőruhájuk, ruhástul ugranak be a vízbe, ami így elnézve az időt, még nem nagyon melegedett át.

vlcsnap-2018-07-07-11h09m43s093.png

* Közben kiderítettem, hogy Benett már 24 éves. Mindegy, a különbség a Magic Mike-os fiúk és Benett közt azért még fennáll.

Jövő nyáron akkor megint Egynyári kaland, megint a Balatonon, gondolom Gáborka és Dóra nélkül, akik számomra a második évad lelkei voltak, és nagyon hiányoztak a harmadikból. Az Éjjel-nappal Budapestes színvonalat pedig vélhetően folytatják, mert hát ugye, ezek vagyunk mi, mai fiatalok (nem).

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.07.10. 09:14:52

Ez a csippendél fiú bucsuba még elmegy a dagadt testével, de a balcsin mondhatni gáz :)
Kis hasizmot kontúroztak volna neki grafit cerkával, vagy valami :)

Szerintem tényleg ez a legjobb évad, bár az elsőt nem láttam, és sztem nem is pótolom be, de a másodiknál jobb volt, és jobb helyszín BP érzésem szerint, van mozgásterük, egy Balatonon mi, lemennek a vízhez, vagy lángososban melóznak, aztán irány az odú.

Piti Emőkét ez előtt nem ismertem, de ő játszott a legprofibban, rohadt jó volt.

2.bp.blogspot.com/-rH4tZ2ulyj0/WP-YobaTTKI/AAAAAAAABTg/n6FT5JVBm4Q5YmuaXXahkgWoA-r-iqucACLcB/s1600/p-emoke.jpg

szde 2018.07.20. 14:18:57

@szociál: Érdemes megnézni az első évadot, az az igazi ifjúsági sorozat :) Vagy lehet már csak nekem az, mert ami most megy, azt nem nevezném annak :D

Azért a Balatonon is meg lehetne oldani a bővebb programokat, az első évad erre szerintem jó példa volt.

Nekem túlságosan is egydimenziósak ezek a karakterek, szerintem nem kell hozzájuk nagy színészi tehetség, de tény, hogy jobb volt Emőke, mint a másik két lány.
süti beállítások módosítása