Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Véget ért a Trónok harca forgatása

2018. július 09. 18:14 - Bob Benson

1_ufox4gdl5fpihr8gpsbhoq.jpeg

Bár a sorozat végét ünneplő stábbulit még a múlt vasárnap megtartották, valójában csütörtökön rögzítették az utolsó jeleneteket a Trónok harcából. Ennyi volt, mostantól már csak az utómunka van hátra.

Az egyik legnagyobb rajongói oldal, a Watchers On The Wall néhány képet is megosztott arról, hogy hogyan zajlott az utolsó héten a munka. Megértjük, ha valakinek ez spoilernek minősül, így a dobozt nyugodtan ugorja át.

Az utolsó héten a királyvári díszletben zajlott a forgatás, nem túl meglepő módon, de a város jelentős része megsemmisül majd a harcokban. Arról nem érkeztek biztos információk, hogy ki volt még ott a színészek közül, ki lesz az, aki nem harap fűbe. Egyedül Arya sorsa tűnik biztosnak. Mindenesetre az HBO-nak eddig sikerült elég jól elkerülnie, hogy kényes információk szivárogjanak ki a forgatásról.

Maisie Williams is elbúcsúzott Instagramon a sorozattól.

Viszlát Belfast. Viszlát Arya. Viszlát Trónok harca. Mennyi boldog pillanat. Jöjjenek az új kalandok.

Csak találgatni lehet, hogy ezek után mennyit kell várni arra, hogy az HBO valami konkrétumot mondjon a bemutatóval kapcsolatban, de nem érdemes abban reménykedni, hogy az évekig megszokott tavaszi bemutatóhoz visszatér a sorozat.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása