Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Walking Dead 4x01 - 30 Days Without an Accident (18+)

2018. július 09. 10:00 - Chat Géza

1.png

Onnan indulva, hogy a Kormányzó az útszéli rögtön ítélő bíróság azonnali döntése szerint halomra ölte a megmaradt valamire való Woodbury katonákat; hogy Rickék befogadták az elapátlanodott lakosokat és Carl bedurcázott, hogy nincs több gyilok, most ott tartunk, hogy Rick országos földművessé lett Tehát amíg a kemény tökű férfiak portyázni járnak, addig ő palántázik meg állatokat etet és ha úgy adódik atyai jogánál fogva lebassza Carlt, hogy ő se akarjon olyan hú de nagyon lőni menni, inkább olvasson meg olyan gyerekes dolgokat csináljon, beszélgessen a börtön újdonsült Harry Potterével, Patrickkel. Hát így. Rick arcszőrzetéből és Carl bolondgomba mód történő növekedéséből, no meg a leírásból ítélve 30 eseménytelen napon vagyunk túl. És bár – Fókusz portrésan szólva –  ez is ugyanolyan napnak ígérkezett, mint a többi, az azér’ nem mindegy, hogy már egy ideje egyre nagyobb zombicsoportok célozzák be a börtön hármas őrtörnyának kerítését. Szarban van a haza, no, elég az hozzá.

2.jpg

Hershel épp lealázza növénytermesztésből Ricket, majd közli vele, hogy ha kimegy az erdőbe megnézni a csapdákat, akkor azért vigyen magával fegyvert. Lófaszt fogok – mondja Rick. De fogsz, mert fontos, hogy biztonságban légy – érveli rommá Hershel a makacs, hirtelen fegyverfóbiás Ricket. Eközben a gyerekek játszódnak magukban, Daryl meg a többiek portyázgatnak, mindenki teszi a tennivalót. Valami pár napja kiszemelt hogy, hogy nem egy helyi WallMart köré instant felállított katonai táborban kommandóznak éppen. Semmi különös, az egyik friss statiszta csávó azzal bassza Daryl agyát, hogy már hatvanadik napja találgatja, vajon mi lehetett a badass íjász foglalkozása. Mostani tippje: gyilkossági nyomozó. Lebuktam, most megfogtál. Ráadásul beépített – mondja Daryl. Naná, hogy nem volt fakabát. Kiűzik a zombikat a boltból, bemennek a szükséges cuccokért, addig zöldfülű Bob kint szotyizik, arra az esetre, ha begőzölne a gáz. A földszintről a tetőre svenkel a kamera, hogy jelentőségteljesen megmutassák a tetőn csoszogó zombihordát. Nem kell jóstehetségnek lenni, de Igen, ebből még baj lesz.

4.png

Érdekesség: a bót nincs lerabolva, az LCD tévék rendben a helyükön vannak. Glenn elrak magának egy Lomography fénygépet, aztán valami babaholmira néz geciszomorúan. Zöldfülű Bob az italszekció mellett tolja a búcsús kocsit, közben rázza fejét, hogy nem kéne, de persze richtig megáll, elmélázik kicst, majd dühből visszabassza a polcra a leemelt bort. (Biztos a gyenge évjárat miatt.) Erre persze az egész polcrendszer rádől, ami csak a kisebbik baj, ugyanis a tetőn eddig céltalanul bolyongó zombik erre zsibalyra felkapták a fejüket és az esőtől szerkezetileg meggyengült részhez szteppelnek, és igen, a bótba zombieső érkezik. A csimbumm cirkusz egyetlen áldozata Zack. Köszönjük neki a stabil vendégszereplést. Még Beth-t se hatotta meg a dolog, akivel a portya előtt még csőröztek is.

3.png

Meanwhile az erdőben Rick egy koszos, lecsórósodott Uma Thurmanbe botlik, aki három napja éhezik, plusz végtelenül nyomorúságos az élete, így Rick szíve nanáhogy megesik rajta, ad neki egy gondosan becsomagolt szendót és elbaktat vele a kis sátrához, ahol a homless nő férje is van. Na, ott kiderül, hogy ez a nő se százas, simán leszúrná Ricket, de a Sheriff éber és hárítja az esetlen támadást. Erre a szerencsétlen nő hasba szúrja magát, majd arra kéri Ricket, hogy ugyan tegye már fel azt a három kérdést, amit annyira fel akart tenni. Hány járkálót öltél meg? Hány Embert öltél meg? És Miért? A tesztet megugrotta volna a dilis nő, de neki ugye már hót mindegy. Rick visszatér, beesteledik, gyón egyet Hershelnek, Maggie nem terhes, Glenn örül, mintha két pöcse lenne és mindkettő vaktölténnyel lenne tele. De ami a lényeg: a börtön Harry Pottere, Patrick full átizzadt pizsiben, csatak vizesen, hangosan köhögve elbattyog a zuhanyzóig, ahol faszán összeesik, csendben meghal és vissza is tér, há' jóhogy zombiként. Pont így:

5.png

Címkék: 18+ twd
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása