Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Walking Dead 3x15 - This Sorrowful Life (18+)

2018. július 05. 10:00 - Chat Géza

Rick Hershel és Daryl a börtön előteraszán a rácsnál tanácskoznak, illetve Rick kijelenti, hogy nincs más opció, át kell adni Michone-t, és ehhez szükség lesz Merle-re. Hershel nem repes a boldogságtól, mert még mindig ott lakozik Isten a szívében, és az emberáldozat ideje még csak nem jött el. Rick beszél Merle-lel, ami a valóságban úgy néz ki, hogy a náci egy pillanat alatt kiolvassa Rick gondolatait, ennyire kétoldalas nyitott könyv számára a faszi. Tudja, hogy csak egy mészáros kell neki, mert Ricknek nincs gyomra ahhoz, hogy egy olyan vadállatnak, mint a kormányzó csak úgy odadobjon egy nőt, aki már annyi mindent megtett a közösségért. Ettől függetlenül persze benne van a buliban.

15.5.jpg

Merle elbeszélget kisöccsével, Daryllel is, mert nem érti, hogy hogy teljesítheti vakon ennek az idióta sherifnek a parancsait. Hát így. Egy kis közbeékelt színjáték keretén belül Glenn Hershel elé járul és áldását kéri, hogy elvehesse lányát – természetesen nincs ellenvetés – majd Maggie kezét megfogva, semmi letérdelés, semmi könnyáradat, csak a puritánul megfogalmazott: Hozzám jössz-e? Merle eközben Michone-nal bandázik, közösen, kéz a kézben aprítja a börtönben lézengő kóborlókat, majd amikor a nő egy lépéssel lőtte abálja a zombikat, akkor Merle lesújt vas öklével, leüti és elcibálja valahova. Már azt látjuk, ahogy kettecskén sétálnak egy réten, majd egy kocsit elkötve – közben egy kisebb zombitámadást nehezen, de azért cask-csak letudva – cirkálnak az úton. Michone próbál hatni Merle emberi oldalára, de az csak sejtelemesen hümmög, vigyorog és mondván van egy kis elintézni valója, kiteszi a kardjával együtt, hadd menjen vissza a börtönhöz. Most bazmeg sétálhatok vissza – gondolhatta magában Michone.

15.1.jpg

Merle izomból bömbölteti a kocsiban a Motörheadet és szlopálja a whisky-t. Szépen gyűlnek a zombik a kocsi köré, Merle vigyorog és gázt ad, de csak pár métert halad és beleáll a fékbe. Mi a jóságos fasz történik itt? Merle így csalogatja a kóborlókat a Kormányzóval megbeszélt találkozási ponthoz. Zseni. Kipattan a kocsiból, bekommandózik valami viskóba és onnan nézi, ahogy Woodbury katonái a zombihordát ritkítja. Így nem hallatszik, hogy közben távcsöves puskával szedi le az egykori  Woodbury komákat. Már épp becélozta a Kormányzót is, amikor a golyó elé téved valami hülyegyerek, ezzel lebukik és egyszersmind egy zombi is betalálja Pazar kis rejtekhelyén. A harapdálót elintézi, de a katonákat és a Kormányzót már nem tudja. Utóbbi szépen megcipőzi és le is lövi a picsába.

Daryl Merle után kutatva összefut Michone-nal, és parancsba adja neki, hogy ne engedje, hogy a többiek utána jöjjenek. Neki aztán vizes nyolcas. Mire a nő a kóterhoz ér, addigra Rick eltol egy szép beszédet, hogy kicsit belezakkant a nagy diktátorkodásba, és ezennel örömmel jelenti, hogy újfent demokrácia van. A társaság krémje fog dönteni mindig mindenben, így most abban is, hogy menjenek vagy maradjanak. Ezt nem most fogjuk megtudni. Rick megpillantja Michone-t, ettől kicsit megnyugszik, de igaz barátja, Daryl miatt még bőven aggódhat. A náci öcskös épp most ér a leszámolás helyszínére, ahol nincs már más, csak vígan lakmározó, véres pofájú zombik, na meg aszott ember tetemek, ugye. Egy lakomázó figura gyanúsan ismerős neki. Merle az, csak épp zombi kiadásban. Daryl szája lefelé görbül, csík szeme még jöbban összeszűkül és hisztis roham közepette széjjel vagdossa bátyja fejét, majd mit sem törődve a mezőn héderező többi zombival, elterül.

Címkék: 18+ twd
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása