Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8939-8948. rész

2018. július 04. 12:00 - Gillotte

Timike megszabadul az András-féle alaphoz tartozó kártyát kereső Banditól, majd fogja az említett kártyát, és Juli cuccai közé teszi az irodába. Bandi közben átmegy Julihoz, és nála érdeklődik, hogy nem látta-e a keresett tárgyat, de Juli nemlegesen válaszolt, utoljára Miki fiókjában találkozott vele. Másnap persze Juli megtalálja a kártyát az asztalán, le is dorongolja Bandit, amiért ilyen kis béna volt, hogy nem találta meg előző nap. Bandi befizetné hát a londoni tartózkodásra az albérletet, csakhogy furcsa dologba botlik: nincs pénz a kártyán. Bandi eszelős-mód rohan a bank irányába, amikor Lucával fut össze, aki arról regél neki, hogy jaj, te mész Londonba, Timi Svájcba…persze az anyja nem engedi, de állítja, hogy ő márpedig megy. Bandi összerakja a képet: a kis troll hát nem lenyúlta az András alap pénzét! Számonkéri az unokatesót, aki jön azzal, hogy jaj, az álmaim így, meg úgy, Bandi meg annyira jófej, hogy nem köpi be a szülőknél, így szerez is egy jó pontot Lucánál. Azért Miki és Nóra megtudja, mit művelt a kislányuk, mert nyilván kapnak e-mailt az iskolától, hogy be van fizetve a pénz. Van nemulass – bár sajnos nem akkora, amekkorára vártunk.

bk_jun18_22_1.jpg

Kibővült Kertészék konyhája. Hogy hogy meg lehet toldani egy-egy négyzetméterrel, hihetetlen! Felhozattak pár cuccot Bözsi régi házából, tálalószekrényt meg ilyeneket, az asztal is nagyobb lett, de befér minden. Ebben a konyhában megy a tanácskozás Alíz háta mögött. Habár Alíz nagyon boldog így is, hogy fehér blúzban megy férjhez fapados körülmények között, Krisztián ezt nem hiszi el, úgyhogy tervezget. Luca javaslatára Bözsi felhívja azt hiszem Alíz anyját (valami Tünde) hogy küldje el postán a régi menyasszonyi ruháját. A fiatalok pénz híján a Pilisben néztek ki egy csodás kis apartmant nászút gyanánt, de az öregeknek ez nagyon tré úgyhogy adnak egy kis esküvői hozzájárulást. ,,Az izékből jött össze” – mondja Vilibácsi sejtelmesen. Krisztián elfogadja az öregektől a borítéknyi pénzt, és csodás meglepetés-esküvőt akar belőle szervezni Alíznak. Hív egy esküvőszervező csajt, aki tudna segíteni egy gőzhajó bérlésében. Ja mégsem, arra a hétvégére nincs semmi. Egyébként afelett jótékonyan elsiklottak, hogy Kristóf és Alíz válásával mi a búbánat van. Na mindegy, a szervező csaj véletlenül leönti magát kávéval, úgyhogy Rudi siet a segítségére…

bk_jun18_22_2.jpg

Nyilván nem működik Zsolt és Ádámék együttélése. Zsolt fülébe jut, hogy Gigi rengeteg pénzt örökölt, úgyhogy Oscar díjas előadást nyújt: ő megy magától, hogy ne legyen több feszültség, majd jön a hattyú halála ,,oh, szédülök…lekuporodhatok ide egy kicsit? Ó Gigi, hogy tudsz ennyire jó lenni, remélem, Ádám értékeli, hogy ilyen csaja van!” Ádám megkéri Gigit, hogy rakják ki Zsolt szűrét még ma, mert nem lehet elviselni, hogy megeszi a kajájukat meg minden. Gigi ennek ellenére nem rakja ki a kriplit, mert Zsolt jól időzítve kaját főz nekik hálája jeléül. Ádám ultimátumot ad Giginek: segíthetsz Zsoltnak, de akkor máshol! Ez már Zsoltnak is necces, úgyhogy van benne annyi, hogy elhúzzon, de nyilván nem megy messze. A KisSzékben lófrál, ahonnan kiirtja a srácot, aki helyette drogot terjeszt. Zsoltra továbbra is szükség van, mert Natasa megint műszakot cserél, úgyhogy Ottónak kell helyt állnia két helyen, Zsolt viszont szívesen besegít – nyilván nem önzetlenül, cserébe megkapja a kiadó szobát Ottónál.

bk_jun18_22_3.jpg

Natasa még nincs túl Rudin, pedig udvarló akadna. Alíz rábeszéli, hogy gondolkozzon még el a dolgon, hátha ki lehet békülni. Natasa így megy fel a lakásba, de nem arra számít, hogy az esküvőszervező-csaj Natasa régi, Ruditól kapott pólójában libben ki a nappaliba. Rudi megmagyarázza: a csaj leöntötte magát kávéval, de Natasa nem veszi be, úgyhogy találkozik az ostromlóval: a volt egyetemi évfolyamtársával. A Rózsában van a találkozó, és Rudi is oda viszi a szervező csaj, úgyhogy megy a műsor egymásnak. Nehezen akarom elhinni, hogy Natasa idáig süllyed, de szerencsére látja, hogy ez így gáz, úgyhogy kihívja Rudit, hogy búcsúzzanak már el egymástól, mert szégyen, amit egymással csinálnak.

bk_jun18_22_4.jpg

Kristóf továbbra is a házban van, ellátja Bencét, és ápolja Tóbiást. Utóbbi tűnik a nehezebb feladatnak, mert mivel Tóbiás keze használhatatlan, etetni is kell. Julitól megtudják, hogy mi történt Hannával, meglátogatják, de Tóbiás utána eléggé kiborul, sírdogál is Hanna miatt. Kristóf megvigasztalja, aww, szeretem, mikor ilyenek. Már majdnem közelebb kerülnének egymáshoz, amikor Zsófi állít be a lakásba: jött Bencéért. Na, kellettél te is, mint egy falat kenyér… Zsófi úgy berobban, hogy a fiúk köpni-nyelni nem tudnak, ,,Kristóf, mehetsz, én már itt vagyok” – mondja, és ki is viszi Kristófot az állomásra. Utána a véralvadás-gátló injekciót, és olyan hirtelen adná be Tóbiásnak, aki mondja, hogy hát azért Kristóf beszél előtte, mert mindketten félünk a tűtől. Zsófi ekkor jön rá, hogy nagyon belegyalogolt valamibe, a fiúk meg nagy marhák, hogy nem szóltak neki. Még nincs késő, Zsófi biztatására Tóbiás taxival elmegy a buszpályaudvarra, de addigra Kristófot már nem találja ott. Visszamegy a házba, és megkéri Zsófit, hogy menjenek el kirándulni Kristóf gyárához, csak vesz a Novák boltban bort meg díszzacskót Kristófnak. Lacinak dolga van, úgyhogy ott hagyja Tóbiást egy kicsit, hogy a törött karjaival szolgálja ki magát nyugodtan. Épp betér egy vevő, aki szintén bort akar venni: Kristóf. Jön a zene, meg a minden, és végre bevállalja a Barátok közt, amit oly’ régóta húz: Tóbiás és Kristóf csókját.

bk_jun18_22_5.jpg

Hanna eléggé szenved az unalomtól a kórházban, úgyhogy Balázs javasolja, hogy el lehetne vinni őt Alíz és Krisztián próba-esküvői ebédjére a villába. Klaudia és Peti határozottan ellenáll, Balázs viszont az orvos engedélyével elviszi Hannát, aki nagyon jól érzi magát a bulin, úgyhogy Peti is azt mondja Klaudiának, hogy jobb ez így, hogy eljött. Balázs pedig nagyon lelkes, mindenben kész segíteni Hannának, hiszen szereti. Még egy csapatfotó is készül, bár nem hiszem, hogy Hanna így, székben akar emlékezni magára.

bk_jun18_22_6.jpg

Attila már el is indította a válást, nem szarozott sokat. Szabadidejében Mikivel jár squasholni, és amikor visszafelé a Mátyás téri parkolóban parkolnak, valami úri ficsúr bevág eléjük és elfoglalja a helyüket. Méltatlankodnak, de nem lépnek. Beülnek a Rózsába inni, ott ül a ficsúr is, és küldet nekik egy-egy pohárral a legjobb whiskeyből, ami ott kapható. Meg is kell alapozni a barátságot, mert miután Miki elmegy, két zeneszekrény ront be a Rózsába, hogy kiverjenek némi tartozást a whiskeyt küldő idegenből, de Attila a megmentésére siet, és együttes érővel kiűzik a tuskókat a bisztróból. Nocsak, egy újabb Berényi testvér a színen, vagy ki lesz ez?

bk_jun18_22_7.jpg

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RTB 2018.07.04. 14:52:16

az utolsó képen ez a nézés! Tiszta akciófilm poszter.

Gillotte 2018.07.04. 22:14:08

@RTB: Fú, Te, Attila nagyon átment Vágási Feribe :D
süti beállítások módosítása