Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Walking Dead 3x13 - Arrow on the Doorpost (18+)

2018. július 03. 10:00 - Chat Géza

Rick, Hershel és Daryl egy magtározónál kommandóznak. Gyorsan csekkolják a terepet, nehogy valami csapdába szaladjanak. Rick belép egy faviskóba, ahol már a Kormányzó várja. Nem csapda ez, csak egy mezei meeting. Megérkeznek az ő emberei is, kicsit szemeznek egymás fegyvereinek csövével, majd a hülyeséget elhagyva, inkább megvárják, hogy a két boss egymás között szópárbajban lemeccselje az ügyet. Andre nem érti, hogy mi a tosz, hogy hogy lehet, hogy a Kormányzó már itt van, neki erről nem szólt senki. Megy is kicsit hepciáskodva pampogni, hogy amúgy az ő ötlete volt, hogy üljenek össze. Na gratulálunk, ne haragudj, hogy a vastaps és az ováció az most elmarad, de ha tennél egy szívességet, és hagynád, hogy a férfiak beszélgessenek, akkor az igencsak kiváló lenne. – rendezte le Andreaát egy pillanat alatt a Kormányzó, ezzel is érzékeltetve, hogy asszonybeszéd = pipafüst.

twd13x.jpg

Hiába a kényszeres jópofiskodás, a megható és végtelenül szomorú történet a Kormányzóné balesetéről, az ajándékba hozott whisky és az alkuajánlat mézes-mázos köntösbe burkolt bullshithalmozása, a lényeg annyi: Rick két nap múlva leszállítja Michone-t és akkor béke van, különben egy ementáli sajtnál is lyukacsosabbra lövik a börtönt és az ott tartózkodókat.

twd13x1..jpg

Woodbury-be visszatérve a kormányzó elárulja a hadititkot a katonájának: ha Rickék leszállítják a kardozós pinát, akkor öljenek meg  mindenkit, kivéve Michone-t, mert vele személyesen akar elbánni. Milton hüledezik, hogy ez így is úgy is mészárlás. a Kormányzót ez nem zavarja annyira, inkább más haljon meg, mint ő. Rick is leadja a helyzetjelentést: ezek támadni fognak, fel kell készülnünk, ők sem fognak nekünk kegyelmezni, hát mi se legyünk gyávák – mondja. Kissé félrevonulva Hershelnek elmondja az alku eshetőségét is. Nem is érti az öreg, hogy miért őt találta be ezzel a titokkal. Rick azt akarja, hogy meggyőzze, hogy még véletlenül se legyen akkora balfasz, hogy a Kormányzó kezére játssza a nőt, aki már a csapatuk tagja.

Címkék: 18+ twd
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása